• Home
  • Nieuws
  • Channing Tatum is te horen in nieuwe Smallfoot trailer

Channing Tatum is te horen in nieuwe Smallfoot trailer

Channing Tatum kennen we voornamelijk als sexy stripper uit Magic Mike. Maar voor nu hangt hij de sexy moves even in de kast en is hij te horen als de yeti Migo in de nieuwe animatiefilm Smallfoot. We zullen hem dus niet daadwerkelijk zien in de film, maar wel horen! En zeg nou zelf een beetje Channing Tatum is beter dan helemaal geen Channing Tatum op ons scherm! Daarnaast ziet de Smallfoot trailer er ook nog eens ontzettend leuk uit.

In de Smallfoot trailer is te zien hoe de yeti Migo (Channing Tatum) per ongeluk een mens tegenkomt. Maar mensen zijn voor de yeti’s mythische wezens die ze smallfoot noemen. Migo brengt halsoverkop verslag uit bij de leider van zijn dorp over de smallfoot die hij heeft gezien. Echter is de leider er niet van overtuigd dat Migo daadwerkelijk een smallfoot heeft gezien. Daarom wordt Migo op reis gestuurd om te bewijzen dat smallfoots echt bestaan. Dat is het begin van een groots avontuur voor deze yeti.

Smallfoot trailerBron: Warner Bros

De film is geproduceerd door Warner Bros en het verhaal lijkt wat weg te hebben van de film Hotel transalvanië. Daar beland ook een mens per ongeluk bij ‘enge wezens’ waarvan de mensen het bestaan niet weten. Voor de film Smallfoot is er een sterrencast aan acteurs uit de kast gehaald om deze animatiefilm van stemmen te voorzien. Zo is naast Channing Tatom ook Zendaya, LeBron James, James Corden en Danny deVito te horen.

Ben je benieuwd geworden naar de Smallfoot trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Wat vind jij van de Smallfoot trailer?

Bron: Warner bros, movieweb, firstshowing.net.

Lees ook: Er wordt gewerkt aan een 'Rumpelstiltskin' film

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Vijftig tinten Grijs: casting van 5 potentiële acteurs

  • The Vow

  • Mooie Movie Mannen part I

  • 10 redenen waarom Channing Tatum een lekker ding is

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen