Er wordt gewerkt aan een Supergirl film

Na Superman, Batman, Aquaman en Wonder Woman is er nu ook een nieuwe Supergirl film in de maak! In 1984 is er al een film over Supergirl gemaakt met Helen Slater in de hoofdrol. Maar superheldenfilms doen het de laatste tijd erg goed en het is dan ook niet vreemd dat Supergirl in een nieuw jasje gestoken wordt.

Vele van jullie zullen denken huh? Er is toch al een nieuwe Supergirl? Dat klopt! Melissa Benoist speelt de rol van Supergirl in de gelijknamige serie. De film zal geproduceerd worden door DC en Warner Bros en zal naar verluidt losstaan van de hitserie. Veel is er nog niet bekend over de film. Zo is er nog geen cast bekendgemaakt en zijn er ook nog geen producers bij betrokken. Wel heeft de film al de scriptschrijver gevonden. Oren Uziel, die onder andere het script voor 22 Jump Street heeft geschreven zal ook het script voor Supergirl gaan schrijven.

Bron: Warner Bros. Television

Wanneer Supergirl daadwerkelijk op het grote doek te bewonderen is, is nog niet bekend. Eerst zullen andere films van DC uitkomen zoals het langverwachte Aquaman met Jason Momoa in de hoofdrol en Shazam! waar pas geleden de trailer van is uitgekomen.

Het zal dan ook nog wel even duren voordat we daadwerkelijk van een nieuwe Supergirl film kunnen genieten. Wij zijn er in ieder geval heel benieuwd naar!

Wie zou jij graag willen zien in de rol van Supergirl?

Bron: Entertainment weekly, deadline, Variety.

Lees ook:  Aankomende superheldenfilms

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

  • 5 redenen waarom Supergirl top is

  • Winnen: Warner Bros. boxsets

  • De 10 beste crossovers in series

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen