• Home
  • Nieuws
  • Ian Somerhalder deelt eerste foto van zijn nieuwe serie 'V-Wars'

Ian Somerhalder deelt eerste foto van zijn nieuwe serie 'V-Wars'

De knappe Ian Somerhalder zou je misschien kunnen kennen van de serie Lost, maar hij is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als knappe vampier Damon Salvatore in The vampire diaries. Door zijn rol als bad boy in de serie heeft Ian Somerhalder menig vrouwenhart sneller doen kloppen. Toen het nieuws bekend werd gemaakt dat Ian Somerhalder in een nieuwe vampierserie genaamd V-Wars gaat spelen konden we ons geluk dan ook niet op. Nu heeft Ian Somerhalder de eerste foto vanaf de set gedeeld en wij kunnen alvast verklappen dat hij er geweldig uitziet!

Bron: The CW Network

In de nieuwe Netflix serie V-Wars zal Ian Somerhalder te zien zijn als dokter Luther Swann. In de serie is er een uitbraak van een mysterieus virus waardoor zijn beste vriend Michael Fayne veranderd in een moordlustige vampier. De ziekte verspreid zich snel en meer mensen worden getransformeerd tot vampiers. De maatschappij valt uiteen in twee kampen: de ‘normale’ mensen en de vampiers. Luther Swan gaat een strijd aan tegen de klok om te begrijpen wat er aan de hand is, terwijl Michael Fayne steeds machtiger wordt als leider van de vampiers.

Ian Somerhalder heeft op zijn Instagram pagina nu de eerste foto gedeeld. Op de foto is hij te zien in een doktersjas. Ian Somerhalder schreef bij de foto: ‘Hier is hij dan… dr. Luther Swann. Zou jij deze man vertrouwen?’ Wij zouden in ieder geval wel zo’n knappe dokter willen!

Wij kijken in ieder geval al uit naar V-Wars!

Wat vind jij van Ian Somerhalder als dr. Luther Swann?

Bron: Instagram, Deadline.

Lees ook: Duistere sprookjes in eerste 'Tell Me A Story' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Waar is 'The Vampire Diaries' cast nu?

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

Zoek in artikelen