The Big Bang Theory stopt na seizoen 12

Na het schrijven van de titel zouden we het liefste ‘Bazinga’ roepen, maar helaas is het echt waar: The Big Bang Theory stopt. The Big Bang Theory is een van de populairste sitcoms van dit moment. De serie begon in 2007 en werd al snel erg succesvol. Warner Bros, CBS en Chuck Lorre Productions hebben nu naar buiten gebracht dat het twaalfde seizoen tevens het laatste gaat worden.

Bron: CBS/Warner Bros

The Big Bang Theory gaat over vier ‘geeks’ ze weten alles van series, comic books, films en technologie af, maar wanneer het aankomt op sociale vaardigheden hebben ze daar nog wat moeite mee. Wanneer de knappe Penny naast twee van de jongens komt wonen betekent dit het begin van een bijzondere vriendschap waarbij Penny de jongens wat sociale vaardigheden bijbrengt.

De producers van The Big Bang Theory hebben het volgende gezegd over het einde van de serie: “we zijn ontzettend dankbaar voor onze fans en hun support gedurende de twaalf seizoenen. We zijn samen met de cast, crew en schrijvers ontzettend dankbaar voor het succes van de serie en we streven ernaar om de serie tot een episch einde te brengen. Dat belooft al veel goeds!

Entertainment weekly heeft naar buiten gebracht da Jim Parsons een rol heeft gespeeld bij het einde van de serie. Parsons was er klaar voor om de serie gedag te zeggen. CBS heeft nog geprobeerd om hem over te halen en heeft hem zelfs 50 miljoen dollar aangeboden om nog twee jaar te blijven. Jim Parsons heeft dat aanbod afgewezen. En aangezien er geen The Big Bang Theory is zonder Dr. Sheldon Cooper stopt de serie na seizoen 12.

Bron: CBS/Warner Bros

The Big Bang Theory is maar leifst 52 keer genomineerd voor een Emmy en heeft 10 keer een Emmy daadwerkelijk gewonnen.

Het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory zal op 24 september in première gaan in Amerika. Naar verwachting wordt de laatste aflevering van de serie in mei van 2019 uitgezonden.

Wat vind jij ervan dat The Big Bang Theory stopt?

Bron: Entertainment Weekly

Lees ook: Grap op de set van The Big Bang Theory gaat fout

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

  • 15 x de beste sitcoms

  • 10 x feel good series

  • Dit zijn de meest tragische tv break-ups

Zoek in artikelen