Matt Donovan is te zien in 'Legacies'

Acht seizoenen lang vertolkte Zach Roerig de rol van Matt Donovan in The Vampire Diaries. Het lukte Matt om menselijk te blijven, terwijl de meeste mensen om hem heen doodgingen of veranderden in een vampier! Aan het einde van seizoen 8 van The Vampire Diaries hebben we gezien dat Matt de sheriff is van Mystic Falls en dat is nog steeds zo in Legacies. Alleen is zijn houding tegenover bovennatuurlijke wezens wel een beetje veranderd.

LegaciesBron: The CW (The Vampire Diaries)

Voor de allereerste keer hoeft Matt zijn beste vrienden niet te beschermen, zijn enige doel is Mystic Falls beschermen en dat betekent ook tegen bovennatuurlijke wezens. Hierdoor staat hij voortdurend op gespannen voet met Alaric en de leerlingen. Ze moeten beiden een lijn trekken en zeggen tot hier en niet verder, maar wat gaat dat voor hun vriendschap betekenen? Zal die het overleven? In één van de eerste afleveringen van Legacies zegt Matt tegen Alaric: ‘If I get so much as a wind of your kids causing any trouble, I will come for them.’ 

LegaciesBron: The CW, ew.com

Hoewel de Salvatore School for the Young and Gifted misschien ongevaarlijk lijkt, kunnen zelfs bovennatuurlijke wezens met de beste intenties fouten maken! De kern van Legacies is dat alle leerlingen op de school een stukje duisternis in zich hebben, ze zouden zomaar de grote slechterik van het seizoen kunnen worden. Toch proberen ze hier allemaal tegen te vechten. Matt Donovan geeft ze de voordeel van de twijfel, maar verwacht dat ze zich gedragen en geen fouten maken!

LegaciesBron: The CW

Volgens Zach Roerig staat het vast dat de fans in ieder geval een hele andere Matt Donovan te zien gaan krijgen in Legacies dan ze gewend zijn. Doordat hij zijn hele leven omringd is geweest door vampieren is hij veranderd en een heel klein beetje gek geworden: ‘Crazy Sheriff Donovan’.

Vanaf 25 oktober is Legacies te zien bij The CW. Het is nog niet bekend wanneer de serie in Nederland (op Netflix) te zien zal zijn.

Ben jij benieuwd naar Matt Donovan in Legacies?

Bron: ew.com, The CW

Lees ook: Dit zijn de castfoto's van 'Legacies'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen