• Home
  • Nieuws
  • Heftige gebeurtenis in 'Modern Family' seizoen 10

Heftige gebeurtenis in 'Modern Family' seizoen 10

Binnenkort staat Modern Family seizoen 10 alweer voor de deur en zoals wij jullie eerder lieten weten is dit vooralsnog het laatste seizoen. De makers van de serie laten weten dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn zal zijn in Modern Family seizoen 10. Er staat de familie Pritchett namelijk een erg heftige gebeurtenis te wachten!

Modern Family seizoen 10Bron: ABC

Christopher Lloyd, maker van Modern Family, heeft in een interview laten weten dat ze in Modern Family seizoen 10 grotere levensgebeurtenissen gaan behandelen. Er zal helaas iemand doodgaan, maar dat hoort bij het leven. Volgens Lloyd zou het onlogisch zijn om dit niet in de serie te verwerken, omdat elke familie op een gegeven moment met de dood te maken krijgt.

Jammer genoeg wil Lloyd niet vertellen om welk personage het gaat. Het enige dat hij laat weten is dat het gaat om een “significant character on the series” en het een grote invloed heeft op meerdere afleveringen van Modern Family seizoen 10. Dat klinkt natuurlijk niet erg goed en er is dus zeker een mogelijkheid dat het gaat om één van de familieleden! Misschien is het wel Jay Pritchett, hij is de oudste van het stel. Maar het kan natuurlijk ook totaal iemand anders zijn die bijvoorbeeld door een ongeluk om het leven komt. We zullen dus helaas nog even moeten afwachten!

Modern Family seizoen 10Bron: ABC

Vanaf 26 september is Modern Family seizoen 10 op ABC in Amerika te zien. Hopelijk volgt Nederland niet veel later!

Wat vind jij ervan dat er iemand dood gaat in Modern Family seizoen 10?

Bron: ABC, ew.com

Lees ook: Dit weten we tot nu toe over de Downton Abbey film

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Televisiezussen die precies op jou en je zus lijken 

  • De 10 leukste kerstafleveringen uit televisieseries

  • Waarom je Lily uit Modern Family als je kleine zusje wilt hebben

  • Modern Family stopt na 10 seizoenen

  • 15 x de beste sitcoms

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen