• Home
  • Nieuws
  • Er komt een live-action film van Lilo en Stitch

Er komt een live-action film van Lilo en Stitch

Disney kan binnenkort een nieuwe film aan de live-action remakes toevoegen. Na onder andere Cinderella, Beauty and the Beast en The Jungle book, zal ook Lilo en Stitch een live-action remake krijgen! Deze film, die in 2002 is uitgebracht draait om het Hawaiiaanse meisje Lilo, die een alien adopteert genaamd Stitch. Deze geliefde film die na de eerste film uit 2002 nog een vervolgfilm en een tv-serie kreeg zal dus binnenkort opnieuw te zien zijn.

De film zal geproduceerd worden door Dan Lin en Jonathan Eirich die ook werken aan de live-action remake van Alladin. Wie de regisseur van de film gaat worden en wie de rol van Lilo gaat spelen is nog niet bekend gemaakt. De live-action lilo en Stitch film zal een combinatie tussen live-action en CGI worden, wat niet meer dan logisch is aangezien de vele experimenten van Jumba omgezet moeten worden naar een live-action film. Het is nog niet bekend gemaakt of de live-action Lilo enStitch daadwerkelijk op witte doek te bewonderen is, of dat de film te zien zal zijn op de streamingsdienst die Disney in 2019 op de markt wil brengen.

Bron: Walt Disney Pictures

Lilo en Stitch is niet de enige live-action film van Disney die er nog aan zit te komen. Zo kunnen we binnenkort ook nog gaan genieten van onder andere Alladin, The little mermaid, Dumbo, Mulan en Kim possible. De Disneyfans onder ons kunnen de komende jaren hun hart bij alle film ophalen.

Wat vind jij ervan dat er een live-action film van Lilo en Stitch komt?

Bron: The hollywood reporter, Entertainment weekly, IGN

Lees ook: Dit zijn de aankomende Disney films!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen