• Home
  • Nieuws
  • Good Omens is dé nieuwe serie over engelen en demonen

Good Omens is dé nieuwe serie over engelen en demonen

Een tijdje geleden lieten wij jullie natuurlijk al weten dat Good Omens van Terry Pratchett en Neil Gaiman verfilmd gaat worden. En zo langzaamaan komen we steeds meer te weten over de zesdelige-serie. Zeker nu de eerste Good Omens trailer door Amazon is gereleased. We krijgen eindelijk te zien hoe Michael Sheen en David Tennant de rollen van Aziraphale en Crowley vertolken!

Good OmensBron: HarperCollins

Good Omens gaat over de engel Aziraphale en de demon Crowley. De apocalyps nadert en het einde van de wereld is nabij. Aziraphale en Crowley zitten allebei niet te wachten op een oorlog tussen goed en kwaad, het leven op aarde bevalt ze eigenlijk wel. Daarom gaan ze samenwerken om de antichrist tegen te houden! Ook Aartsengel Gabriel (Jon Hamm) zal een grote rol spelen in de serie Good Omens.

De cast in Good Omens zal natuurlijk niet alleen bestaan uit de drie bovenstaande acteurs, deze wordt aangevuld door onder andere Jack Whitehall (Fresh Meat, Bad Education), Michael McKean (Better Call Saul, This is Spinal Tap) and Miranda Richardson (Harry Potter, Churchill). Jack Whitehall zal te zien zijn als Newton Pulsifer, oftewel Newt. Hij is een heksenjager. Michael McKean zal de rol van sergeant Shadwell op zich gaan nemen. Hij is de leider van de heksenjagers en stuurt ze op een missie. Tot slot speelt Miranda Richardson de rol van Madame Tracy. Zij is een medium en parttime prostituee, die een helpende hand biedt aan Aziraphale en Crowley terwijl ze proberen de wereld te redden van de Apocalyps.

Good OmensBron: Amazon & BBC Two

Amazon heeft eindelijk de eerste echte trailer van Good Omens gereleased. Hierin krijgen we eindelijk te zien hoe de karakters van Aziraphale en Crowley tot leven komen! In de Good Omens trailer zien we dat de engel en demon al meer dan 6000 jaar ‘vrienden’ met elkaar zijn en dat ze het nodige hebben meegemaakt. En nu gaan ze samen de strijd aan tegen een oorlog tussen goed en kwaad. De toekomst van de wereld ligt op hun schouders!

Bekijk hieronder de Good Omens trailer:

Good Omens is een productie van Amazon en BBC Two. In het begin van 2019 zal de serie op Amazon te zien zijn. Helaas is over over BBC Two nog niks bekend, maar het valt te verwachten dat Good Omens ook hierop te zien zal zijn. Deze zender is gelukkig ook in Nederland op de televisie te zien, dus de kans is groot dat Good Omens ook in ons kikkerlandje gekeken kan worden. Wanneer dit zal zijn is helaas nog niet bekend.

Ga jij naar Good Omens kijken?

Bron: ew.com, BBC Two, Amazon

Lees ook: Cursed is dé nieuwe Netflix Original Serie voor fantasy liefhebbers

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Boeken top-5: De leukste series!

  • 14 tekenen dat je een serieverslaving hebt

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen