• Home
  • Nieuws
  • Er worden nog 2 boekenseries van 'True Blood' auteur Charlaine Harris verfilmd

Er worden nog 2 boekenseries van 'True Blood' auteur Charlaine Harris verfilmd

Velen zullen Charlaine Harris kennen als de schrijfster van Stackhouse-serie (beter bekend als True Blood), maar ze heeft nog veel meer boekenseries op haar naam staan. Een aantal van deze boekenseries zijn al verfilmd, waaronder dus True Blood, maar ook Midnight, Texas! Gelukkig voor ons blijft het hier niet bij, want er worden gewoon nog 2 boekenseries van Charlaine Harris verfilmd.

Bron: HBO

In een interview laat Charlaine Harris weten dat 2 van haar boekenseries verfilmd gaan worden, maar dat ze hier nog niet zo heel erg veel over kwijt kan. Wel kan ze ons zeggen dat het gaat om de volgende boekenseries: de Gunnie Rose Series en de Harper Connelly Mysteries. Beide series zijn helaas nog niet naar het Nederlands vertaald, maar dat neemt niet weg dat we ontzettend benieuwd zijn naar de verfilming van de series.

An Easy Death is het eerste boek in de Gunnie Rose Series. In deze serie is Amerika uiteen gevallen en in deze nieuwe wereld bestaat er magie, maar die wordt niet door iedereen vertrouwd. Zeker niet door de gunslinger Lizbeth Rose. Nadat ze gevlucht is naar Mexico neemt ze een baan aan van twee Russische tovenaars om hun gids te zijn. Ze zijn op zoek naar een lage tovenaar, met de naam Olg Karkarov. Ze denken dat zijn bloed een jonge tsaar kan redden! De zoektocht brengt veel gevaar en vijanden me zich mee.

Bron: Simon & Schuster

De Harper Connelly Mysteries gaan over Harper en ze heeft een wel erg vreemde baan, ze zoekt naar dode mensen. Ze kan voelen waar iemand is dood gegaan en deelt het allerlaatste met hen. Harper vindt dat ze een dienst bewijst aan de doden en dat ze ervoor zorgt dat de nabestaanden het kunnen afsluiten. Maar niet iedereen is het hiermee eens. Ze wordt door mensen bedreigt en gezien als een bloedzuiger die mensen geld afhandig maakt. Samen met haar stiefbroer Tolliver, die zowel haar manager, als bodyguard is, wordt ze een expert in het snel afhandelen van zaken en ervoor betaald krijgen. Voor de nabestaanden is het altijd urgent, terwijl de doden eigenlijk voor altijd kunnen wachten.

Bron: Gollancz

Helaas is er dus nog niet zo heel veel bekend over de aankomende series, Charlaine Harris kan er nog niks over zeggen. Maar de verhalen klinken al ontzettend interessant en we hopen dat de boekenseries snel verfilmd gaan worden!

Ben jij benieuwd naar de verfilming van deze 2 boekenseries van Charlaine Harris?

Bron: hollywoodreporter.com, syfy.com

Lees ook: 'Wat als dit het is' van Becky Albertalli & Adam Silvera wordt verfilmd

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Interview met de hechte cast van Spijt!

  • Series met de mooiste mannen

  • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

  • Toffe nieuwe boekverfilmingen in 2014!

  • 14 Harlan Coben boeken worden door Netflix verfilmd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen