De Time Freak trailer is er

De eerste trailer van Time Freak met Sophie Turner en Asa Butterfield is uitgebracht door Lionsgate. Sophie Turner ken je misschien wel van de serie Game of Thrones waar ze de rol van Sansa Stark speelt. Time Freak is een romantische komedie met een vleugje sciencefiction. De eerste Time Freak trailer ziet er al veelbelovend uit!

Bron: Lionsgate

Time Freak is gebaseerd op de gelijknamige korte film uit 2011 van Andrew Bowler. Deze korte film won een Academy Award voor Best Live Action Short Film. Nu wil Andrew Bowler zijn geluk opnieuw beproeven. Hij heeft namelijk het script voor Time Freak geschreven en is tevens de regisseur ervan. In de Time Freak trailer zien we hoe Stillman (Asa Butterfield), een natuurkundegenie, gedumpt wordt door zijn vriendin Debbie (Sophie Turner). Stillman besluit vervolgens om een tijdmachine te bouwen, zodat hij de fouten in zijn relatie met Debbie recht kan zetten. Hij creeërt een tijdlijn van zijn romance met Debbie, bouwt een tijdmachine om terug in de tijd te reizen en gaat samen met zijn wingman Evan terug in de tijd om al de fouten die hij in het verleden met Debbie heeft gemaakt recht te zetten. Maar al snel zien we dat het rechtzetten van zijn fouten niet zo makkelijk gaat als Stillman denkt.

De Time Freak trailer bevat veel humor, science-fiction en uiteraard romantiek. De perfecte ingrediënten voor een leuke romantische komedie! Ben je nieuwsgierig geworden naar de Time Freak trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Time Freak zal op 7 februari 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Wat vind jij van de Time Freak trailer?

Bron: Entertainment weekly, Comingsoon.net, Lionsgate

Lees ook: De langverwachte X-Men: Dark Phoenix trailer is er

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Aca-believe it: Pitch Perfect 3 is in de maak!

  • Even voorstellen: Melanie

  • Bekentenissen van een flapuit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen