Komt er een reboot van The Office?

Er doen geruchten de ronde dat er een reboot van The Office aankomt. NBC schijnt nu namelijk over de reboot van The Office in gesprek te zijn. Er is nog helemaal niks zeker, maar het zou natuurlijk wel ontzettend leuk nieuws voor de fans van The Office zijn. Alleen is niet iedereen er even enthousiast over, want niet iedereen zit te wachten op een reboot.

De mogelijke reboot van The Office zal zich wederom af gaan spelen in Dunder Mifflin’s Scranto, PA. En de cast zal bestaan uit zowel nieuwe gezichten, als oude bekenden. Iemand die niet zal terugkeren in de reboot is Steve Carell. Hij speelde de regio manager, Michael Scott, in zeven van de negen seizoenen. Het gerucht gaat dat ze op dit moment al op zoek zijn naar een nieuwe regio manager.

Zoals we al zeiden is niet iedereen even blij met de reboot van The Office en Steve Carell is daar één van. Hij vindt het een erg slecht idee. Er is volgens hem nu veel aandacht voor The Office omdat de serie op Netflix te zien is en daarom wordt er gesproken over een reboot. Maar hij denkt dat het onmogelijk is om de serie vandaag de dag te maken en dat mensen de serie accepteren zoals ze dat 10 jaar geleden deden. Er is namelijk veel veranderd in de wereld, waardoor een karakter zoals Michael Scott zijn charme zal verliezen.

reboot van the officeBron: NBC

Michael Scott was natuurlijk een karakter met erg veel ongepast gedrag. Hij was geen typische en goede baas. Veel van wat er zich in The Office heeft afgespeeld is eigenlijk niet zoals het hoort. Dat is de kern van de serie, maar of dat in deze tijd ook zo goed gaat werken is nog maar de vraag volgens Steve Carell. Iedereen is zich nu veel bewuster van ongepast gedrag, en dat is volgens hem zeker iets goeds. Maar tegelijkertijd zal een karakter zoals Michael Scott te letterlijk genomen worden en dat gaat gewoon niet werken.

Ondanks dat Steve Carell de reboot van The Office niet ziet zitten, hopen wij stiekem toch wel dat deze er gaat komen! Het is in ieder geval een goed teken dat NBC erover in gesprek is en dat er oude bekenden van de cast willen terugkeren in de reboot.

Wat vind jij ervan dat er misschien een reboot van The Office aankomt?

Bron: tvline.com, ew.com, NBC

Lees ook: De 'Veronica Mars' reboot is in de maak

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

Zoek in artikelen