• Home
  • Nieuws
  • Dit is de releasedatum van 'You' op Netflix

Dit is de releasedatum van 'You' op Netflix

Ben jij wel toe aan een serie à la Pretty Little Liars of Gossip Girl vol met allemaal nieuwe geheimen en intriges? Dan zijn jouw gebeden verhoord. In mei van dit jaar werd namelijk bekendgemaakt dat de verslavende serie You op Netflix zou verschijnen. Hierin spelen Penn Badgley (Gossip Girl) en Shay Mitchell (Pretty Little Liars) grote rollen! Na deze mededeling werd het angstvallig stil rondom You. Niemand wist precies wanneer de serie op Netflix te zien zou zijn en we moesten geduldig wachten op een bericht hierover. Gelukkig wordt wachten altijd beloond en hebben wij leuk nieuws voor jullie! De releasedatum van You  op Netflix is eindelijk bekendgemaakt en de serie is sneller beschikbaar dan je misschien denkt. 

releasedatum van ‘You’ op NetflixBron: Lifetime

De serie You is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes. In You volgen we het verhaal Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley. Hij is de manager van een boekwinkel. In zijn winkel ontmoet hij een knappe schrijfster, Beck. Via social media krijgt Joe contact met haar en ontwikkelt al snel een obsessie voor Beck. Hij gebruikt de sociale media om de meest intieme details over haar leven te ontdekken zodat hij dichtbij haar kan komen. Ieder obstakel dat hem in de wegstaat moet er helaas aan geloven. De schrijfster wordt gespeeld door Elizabeth Lail en haar beste vriendin door Shay Mitchell. Zij heeft al snel door dat er iets niet helemaal klopt aan Joe!

releasedatum van you op netflixBron: Lifetime

Heb jij al een beetje zin in Kerstmis? Wij wel, want op tweede kerstdag (26 december) verschijnt in ieder geval de eerste aflevering van You op Netflix. Het is helaas nog niet bekend of alleen de eerste aflevering of meteen het hele eerste seizoen, dat bestaat uit 10 afleveringen, van You op Netflix verschijnt. Wel is de kans groot dat het hele seizoen in één keer op de streamingsdienst verschijnt, omdat de laatste aflevering van het eerste seizoen op 11 november op Lifetime wordt uitgezonden.

Bekijk hieronder de You trailer:

Nog voordat het eerste seizoen van You werd uitgezonden waren de verwachtingen al heel erg hoog en werd het tweede seizoen van You besteld. Hoogstwaarschijnlijk zal ook het tweede seizoen van You op Netflix te zien zijn!

Ben jij benieuwd naar You?

Bron: Netflix, Lifetime, netflix-nederland.nl

Lees ook: Netflix werkt aan nieuwe Narnia films en series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De trailer van Seizoen 7 van Pretty Little Liars is hier!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen