• Home
  • Nieuws
  • 10 november Meet & Greet met Chantal van Gastel!

10 november Meet & Greet met Chantal van Gastel!

Op zaterdag 10 november zal Chicklit.nl aanwezig zijn op de Boekenbeurs in Antwerpen, maar wij komen niet alleen. Speciaal voor jullie nemen we een gast mee en dat is niemand minder dan de schrijfster Chantal van Gastel. Wij organiseren namelijk een Meet & Greet en een signeersessie met Chantal van Gastel. 

De Meet & Greet en signeersessie met Chantal van Gastel zal op zaterdag 10 november van 11:00 uur tot 12:30 uur plaatsvinden op de Boekenbeurs in Antwerpen. Chicklit.nl vind je bij de stand van BookSpot. Zorg er dus zeker voor dat je even langs komt, een ontmoeting met Chantal van Gastel laat je toch zeker niet aan je neus voorbij gaan en je kan meteen boeken laten signeren!

Bij de signeersessie kan je de boeken Zwaar verliefd en haar allernieuwste boek Bestemd voor mij laten signeren door Chantal van Gastel. Beide te vinden bij onze stand! Bij Aankoop van "Bestemd voor mij" of "Zwaar verliefd" mogen ook je eigen boeken gesigneerd worden!

Het eerste boek, Zwaar Verliefd, gaat over de jonge dierenarts, Isa. Net als veel vrouwen worstelt zij met haar gewicht, haar werk en de liefde. De juiste man heeft ze namelijk nog steeds niet ontmoet en er mogen ook wel een paar pondjes af. Maar dan verschijnt Ruben op haar pad. Wanneer ze zijn labrador redt van de dood valt ze als een blok voor hem. Nu moet ze er nog voor zorgen dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond.

Bron: The House of Books

Bestemd voor mij is het nieuwste boek van Chantal van Gastel en zal vanaf 8 november verkrijgbaar zijn. Precies op tijd voor de signeersessie op de Boekenbeurs in Antwerpen. Het verhaal gaat over Jessica. Met de feestdagen voor de deur kijkt Jessica uit naar een weekendje samen met haar vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Samen gaan ze naar het vakantiehuis waar Jessica en Micky vroeger altijd heen gingen. Bij aankomst wacht hen een verrassing, ze zijn namelijk niet als enige te gast in het vakantiehuis. Het huis rakelt allemaal herinneringen bij Jessica op, ook de herinnering over een oude liefde die ze liever wil vergeten. 

Bron: The House of Books

Zaterdag 10 november is dus jouw kans om Chantal van Gastel in levenden lijve te ontmoeten! Dus ben je op de Boekenbeurs in Antwerpen? Kom dan zeker even langs om een praatje met ons en Chantal van Gastel te maken!

Kom jij naar de Boekenbeurs in Antwerpen?

Lees ook: 

Doe mee met de Chicklit.nl schrijfwedstrijd op de Boekenbeurs in Antwerpen en krijg gratis toegang

Winnen: Wij geven 5 boekenpakketten weg op de Boekenbeurs in Antwerpen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • Boeken top-5: De leukste series!

  • Winnen: complete Zwaar!-trilogie én een preview voor alle deelnemers!

  • Recensie: 21 Zomers

  • 10 GRATIS chicklit-previews op je e-reader!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen