• Home
  • Nieuws
  • Dit weten we tot nu toe over de Netflix serie 'The Witcher'

Dit weten we tot nu toe over de Netflix serie 'The Witcher'

Netflix heeft bekendgemaakt dat ze de populaire fantasieserie The Witcher van auteur Andrzej Sapkowski gaan verfilmen tot een serie. Eerder zijn deze boeken al omgetoverd tot de populaire game The Witcher. Nu is het aan Netflix de taak om de boeken zo goed mogelijk te verfilmen. Ondertussen is de serie al weer eventjes in productie en dit is wat we tot nu toe weten over The Witcher serie.

Henry “Superman” Cavill zal de hoofdrol vertolken in The Witcher serie. Zijn karakter in de serie is de Witcher Geralt. Netflix heeft voor de serie al een korte synopsis vrijgegeven: “De Witcher, Geralt, een gemuteerde monsterjager, vindt het lastig om zijn plek in de wereld te vinden waar de mensen vaker slecht blijken te zijn dan de monsters.” Ondanks dat The Witcher een bekende videogame is, zal de serie gebaseerd zijn op de boeken van Andrzej Sapkowski. De auteur heeft het volgende over de Netflix serie te zeggen: “Ik ben heel enthousiast dat Netflix een bewerking van mijn verhalen maakt. Ze blijven trouw aan het bron materiaal en de thema’s waarin ik dertig jaar lang heb geschreven. Ik ben erg enthousiast over onze samenwerking en over het team dat bij elkaar is gebracht om deze karakters tot leven te brengen.”

Netflix heeft op hun Twitter account ook de eerste beelden vrijgegeven van Henry Cavill als Geralt. Hierin is te zien hoe hij in het kostuum van Geralt naar de camera toe loopt.

Naast Henry Cavill is ook de rest van de cast bekendgemaakt. Zo zal Anna Shaffer, bekend van Harry Potter and the Half Blood Prince de rol van Triss Merigold vertolken. Triss is een getalenteerde heks die zowel een bondgenoot als liefdesinterest voor Geralt is. Daarnaast zal Freya Allan de rol van de prinses Ciri vertolken en Anya Chalotra zal de rol van Yennefer of Vengerberg spelen, een krachtige tovenares en tevens een van Geralts minnaressen.

Het eerste seizoen van The Witcher zal bestaan uit acht afleveringen. Wanneer de serie daadwerkelijk op Netflix te zien zal zijn is nog niet bekendgemaakt.

Ga jij The Witcher serie kijken?

Bron: Entertainment weekly, Screenrant, Netflix, Gamespot, PC Gamer

Lees ook: De opnames voor 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 2 zijn al gestart

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • De nieuwe verslavende serie 'You' verschijnt binnenkort op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen