• Home
  • Nieuws
  • Nieuw boek onthult informatie over Stranger Things seizoen 3

Nieuw boek onthult informatie over Stranger Things seizoen 3

Pas op: mogelijke spoilers!

We moeten nog een tijdje geduld hebben voordat we van Stranger Things seizoen 3 kunnen genieten. De planning is dat het nieuwe seizoen in de zomer van 2019 te zien zal zijn. De makers hebben langer nodig dan voor de vorige seizoenen, omdat het groter en beter gaat worden. Ze willen de fans niet teleurstellen en aan hun hoge verwachtingen voldoen. Toch hebben wij alvast wat nieuwe informatie over Stranger Things seizoen 3.

Netflix besloot, omdat we zo lang op Stranger Things seizoen 3 moeten wachten, met een boek over de serie te komen! Het boek heeft als titel Stranger Things: Worlds Turned Upside Down en bevat achtergrondinformatie over de personages, het stadje Hawkins en verhalen over de totstandkoming van de serie. Daarnaast onthult het boek zelfs nieuwe informatie over Stranger Things seizoen 3 en daar worden wij natuurlijk blij van.

Stranger Things seizoen 3Bron: Del Rey Books

In Stranger Things: Worlds Turned Upside Down is een interview met Shawn Levy opgenomen. Hij is de regisseur van de populaire sciencefiction serie. In dat interview vertelt hij meer over Stranger Things seizoen 3. Dit seizoen zal zich afspelen in de zomer van 1985. In de vriendenclub zullen langzaam een aantal barstjes ontstaan. De vrienden worden tieners en proberen allemaal hun eigen weg te vinden. Het gaat steeds ingewikkelder voor hen worden en de vriendengroep zal onder druk komen te staan doordat ze andere interesses krijgen.

Daarnaast doet zich nog een probleem voor. In Stranger Things seizoen 2 werd het stadje Hawkins geterroriseerd door het grote monster, mind flayer. Helaas is het monster niet definitief verslagen en zal hij wederom terugkeren in Stranger Things seizoen 3. Het grootste probleem is nu dat het monster weet dat Eleven zijn enige echte vijand is en hij maakt zich op voor een nieuwe confrontatie!

Stranger Things seizoen 3Bron: Netflix

Naast nieuwe informatie over Stranger Things seizoen 3 staan er nog een heleboel andere feitjes in Stranger Things: Worlds Turned Upside Down. Zo blijkt nu dat Steve en Eleven eigenlijk al in het eerste seizoen om het leven hadden moeten komen. Toch zijn ze nog steeds in de serie te zien. Waarom? Daarvoor zal je Stranger Things: Worlds Turned Upside Down moeten gaan lezen. 

Ben jij benieuwd naar Stranger Things seizoen 3?

Bron: Netflix, usatoday.com, bookbub.com

Lees ook: Het eerste 'Stranger Things' boek vertelt het verhaal van Elevens moeder

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • De nieuwe verslavende serie 'You' verschijnt binnenkort op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen