• Home
  • Nieuws
  • Dit is de releasedatum van Shadowhunters' laatste seizoen

Dit is de releasedatum van Shadowhunters' laatste seizoen

Pas op!: mogelijke spoilers!

In juni werd bekendgemaakt dat Shadowhunters, een serie gebaseerd op de Kronieken van de Onderwereld van Cassandra Clare, geen nieuw seizoen meer krijgt. Er werd toen besloten om de laatste afleveringen van seizoen 3 niet uit te zenden en die te bewaren totdat ook de twee uur durende seriefinale kon worden uitgezonden. Al die tijd verkeerden de fans in onzekerheid, want wanneer kregen ze nou het einde van Shadowhunters te zien? Freeform heeft nu eindelijk de releasedatum onthuld.

Shadowhunters' laatste seizoenBron: Freeform

In aflevering 10 van Shadowhunters seizoen 3 is te zien dat Jonathan tot leven wordt gewekt door zijn ‘moeder’ Lilith en het lijkt erop dat Clary het einde van de aflevering niet heeft overleefd. Jace is natuurlijk in tranen en ook wij hadden het even moeilijk met dit einde. Gelukkig hebben de makers al bevestigd dat Clary zal terugkeren in het tweede deel van Shadowhunters seizoen 3.

Vanaf maandag 25 februari 2019 is het weer zover, dan gaat het avontuur van Clary, Jace, Simon, Alec, Magnus & Izzy verder op Freeform! De fans kunnen gaan genieten van maar liefst 10 afleveringen en een twee uur durende seriefinale waarin alles mooi zal worden afgesloten. Natuurlijk blijft het heel jammer dat de serie niet verdergaat, maar we zijn blij dat Shadowhunters de afsluiting krijgt die het verdient.

Shadowhunters' laatste seizoenBron: Freeform

De verwachting is dat we de afleveringen van Shadowhunters’ laatste seizoen vrij snel in Nederland op Netflix te zien zullen krijgen. Bij de voorgaande seizoenen werden de afleveringen namelijk vrij snel na de release in Amerika op Netflix gezet.

Ben jij benieuwd naar Shadowhunters’ laatste seizoen?

Bron: Freeform, Constatin, ew.com

Lees ook: Alles over Cassandra Clare's nieuwe serie: The Eldest Curses

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Shadowhunters krijgt geen nieuw seizoen

  • Fantasie series

  • The Mortal Instruments-auteur Cassandra Clare is bezig met een nieuwe fantasy-serie!

  • Een vervolg op The Mortal Instruments: City of Bones?

  • De leukste bovennatuurlijke series op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen