• Home
  • Nieuws
  • De eerste 'The Secret Life of Pets 2' trailer draait om Max 

De eerste 'The Secret Life of Pets 2' trailer draait om Max 

Wat doen jouw huisdieren als jij niet thuis bent? The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) geeft ons daar antwoord op! In deze film krijgen we een kijkje in het leven van onze huisdieren. Die liggen helemaal niet rustig te slapen zoals wij misschien denken, maar bouwen feestjes met elkaar! Gelukkig krijgen we in The Secret Life of Pets 2 te zien wat er nog meer in de hoofden van onze huisdieren omgaat! In de eerste The Secret Life of Pets 2 trailer zien we wat Max ervan vindt als hij naar de dierenarts moet.

The Secret Life of Pets 2Bron: Universal Pictures, Illumination Entertainment

De eerste The Secret Life of Pets 2 trailer wordt door de makers gepresenteerd als een karakter trailer. Dit keer gaat de trailer over Max, maar er zullen dus nog meer karakter trailers verschijnen waarin de andere huisdieren te zien zullen zijn.

In de The Secret Life of Pets 2 trailer zien we dat Max voor de eerste keer naar de dierenarts gaat met zijn baasje. Hier is hij niet heel erg blij mee. Hij vindt het namelijk best wel eng. In de wachtkamer maakt hij kennis met andere huisdieren, waarvan sommigen zijn angst voor de dierenarts delen. Zo leert hij een kat met grote groene ogen kennen, die boos is op zijn baasje omdat zij niet blij is met de cadeautjes (zoals een dode muis) die hij brengt. Maar hij maakt ook kennis met twee katten die graag vuurtjes stichten! Het gaat er dus alweer heftig aan toe in de The Secret Life of Pets 2 trailer.

Bekijk hieronder The Secret Life of Pets 2 trailer:

Helaas zullen we nog wel een tijdje geduld moeten hebben voordat we weer echt kunnen genieten van Max en de andere huisdieren. The Secret Life of Pets 2 zal namelijk pas vanaf 5 juni 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn! Hopelijk verschijnen er snel meer karakter trailers!

Wat vind jij van The Secret Life of Pets 2 trailer?

Bron: Universal Pictures, Illumination Entertaiment

Lees ook: Dit is de eerste live-action Aladdin trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

  • De trailer van The Little Mermaid is er – zonder Ariel

  • De serie Confess van Colleen Hoover is onderweg

  • Ryan Gosling en Emma Stone in een musicalfilm!

  • Trailer Riverdale seizoen 2B is uit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen