• Home
 • Nieuws
 • Dit zijn de eerste teaser trailers van Toy Story 4

Dit zijn de eerste teaser trailers van Toy Story 4

De Toy Story films zijn geliefd bij jong en oud. De eerste film uit deze franchise komt alweer uit 1995. De laatste film ,Toy Story 3, is in 2010 uitgekomen. Iedereen verwachtte dat de derde film de laatste film zou zijn over het geliefde speelgoed. Maar niets blijkt minder waar! Volgend jaar kunnen we genieten van een vierde Toy Story film waarvan de eerste twee teaser trailers nu uit zijn.

Zoals je misschien nog wel weet eindigde Toy Story 3 met Andy die zijn geliefde speelgoed weggaf aan Bonnie. In de Toy Story 4 teaser trailer is te zien hoe een nieuw karakter genaamd Forky geïntroduceerd wordt. Forky is een Spork – een combinatie tussen een lepel en een vork – waar Bonnie speelgoed van gemaakt heeft. Forky heeft een identiteitscrisis, zo roept hij in de teaser trailer: “Ik hoor hier niet thuis!” Waarbij hij erop doelt dat hij geen speelgoed is zoals de rest.

toy story 4 teaser trailer   toy story 4 teaser trailer   toy story 4 teaser trailer   toy story 4 teaser trailer   toy story 4 teaser trailer   toy story 4 teaser trailer   toy story 4 teaser trailer   Bron: Walt Disney

Regisseur Josh Cooley vertelt het volgende over Toy Story 4: “Net als de meeste mensen had ook ik verwacht dat deel 3 het einde was van dit verhaal. Het was het eind van Woody’s verhaal met Andy. Maar net zoals in het echte leven is elk einde een nieuw begin. Woody is nu in een nieuwe kamer, met nieuw speelgoed en een nieuw kind. Dat is iets wat we nog niet gezien hebben. De vraag over hoe dat zou zijn werd het begin van een nieuw verhaal.”

Josh Cooley vertelt ook nog iets over het nieuwe personage Forky: “De wereld van Toy Story is gebaseerd op het idee dat alles in de wereld een doel heeft. Het doel van speelgoed is om er te zijn voor het kind. Maar hoe zit dat dan met speelgoed dat is gemaakt van andere objecten? Forky is een stuk speelgoed dat Bonny gemaakt heeft van een wegwerp spork, waardoor Forky in een crisis zit. Hij wil zijn doel als spork vervullen, maar nu heeft hij ineens een nieuw doel als speelgoed gekregen.”

In de Toy Story 4 teaser trailer maken we kennis met Forky. Bekijk hem snel hieronder!

In de tweede Toy story 4 teaser zien we dat twee speelgoedknuffels, Ducky and Bunny, dolblij zijn met een vierde Toy Story film. Al zijn ze niet zo bekend met de iconische uitspraak van Buzz Lightyear. Zo wordt ervan gemaakt "op naar de sterren en je lakei!" Wanneer Buzz Lightyear hen meededeeld dat het 'op naar de sterren, en daar voorbij' moet zijn wordt hij vierkant uitgelachten. Hilariteit alom!

De officiële synopsis voor Toy Story 4 luidt als volgt: Woody wist altijd wat zijn plek was in de wereld en dat zijn prioriteit was om te zorgen voor zijn kind, of dat nu Andy of Bonnie is. Maar wanneer Bonnie een nieuw stuk speelgoed maakt genaamd Forky leidt dat tot een avontuurlijke roadtrip met nieuwe en oude vrienden die Woody laten zien hoe groot de wereld voor speelgoed kan zijn.

Toy Story 4 is vanaf 26 juni 2019 in de bioscopen te zien.

Wat vind jij van de Toy Story 4 teaser trailers?

Bron: Entertainment weekly, The verge, Variety

Lees ook: 8 plot holes in Disney films

Nieuwste artikelen

 • Onze aanraders voor Netflix in maart

 • Agent en Boef: Boevenstreken - Tjibbe Veldkamp

 • Brandende meisjes - C.J. Tudor

 • Onder de linde - Greetje van den Berg

 • Africola - Duncan Welgemoed

Gerelateerde artikelen

 • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

 • Brave (DVD)

 • Animefilms die je een keer gezien moet hebben

 • Animatiefilms onder de 10 euro

 • Deze 6 nieuwe Pixar-films komen eraan!

Zoek in artikelen