• Home
  • Nieuws
  • Dit is de releasedatum en trailer van 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 2

Dit is de releasedatum en trailer van 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 2

Pas op: mogelijke spoilers!

De Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial verschijnt al bijna op Netflix. Maar daar blijft het gelukkig niet bij, want Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 is onderweg. Het nieuwe seizoen van deze populaire serie zal veel sneller gereleased worden dan je misschien denkt. Daarnaast is er ook een hele duistere trailer verschenen!

Het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina viel bij velen in de smaak en het bingewatchen kon daarom natuurlijk niet achterwege blijven. De meesten verlangden al meteen naar Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2, want we wilden meer weten over Sabrina en de levensveranderende keuze die ze aan het einde van seizoen 1 heeft gemaakt. Gelukkig had Netflix al 2 seizoenen van de serie besteld en begon het filmen van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 bijna meteen na de release van het eerste seizoen!

Chilling adventures of Sabrina seizoen 2Bron: Netflix

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 zal gereleased worden op 5 april 2019. Dat is echt ongelooflijk snel na de release van seizoen 1. Netflix maakte dit bekend in een teaser trailer die ze hebben gedeeld. De verwachting was eigenlijk dat Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 pas rond oktober 2019 gereleased zou worden, maar gelukkig komt deze verwachting niet uit!

De teaser trailer laat ons zien dat Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 nog veel duisterder gaat worden dan het eerste seizoen. Sabrina is natuurlijk een beetje veranderd door haar beslissing en zelfs haar kledingstijl moet eraan geloven. Ook zien we dat de duivel in Sabrina's oor fluistert dat ze de school in brand moet steken!

Bekijk hieronder de teaser trailer van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2:

Na het zien van de teaser trailer zijn we al helemaal ongeduldig geworden! We kunnen bijna niet wachten totdat het 5 april is en we het nieuwe seizoen kunnen bingewatchen.

Wat verwacht jij van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2?

Bron: Netflix, netflix-nederland.nl, tvweb.com 

Lees ook: The Satanic Temple dreigt een rechtszaak aan te spannen tegen Chilling Adventures of Sabrina

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen