• Home
  • Nieuws
  • Dit staat er te gebeuren in Ralph Breaks the Internet

Dit staat er te gebeuren in Ralph Breaks the Internet

Pas op: Spoilers!

Ralph Breaks the Internet verschijnt in Nederland pas vanaf 12 december in de bioscopen, maar in Amerika is de film al gereleased. Toch zijn wij nu al heel nieuwsgierig naar wat Ralph Breaks the Internet voor ons in petto heeft. Wij zochten het voor je uit en zetten het in dit artikel voor je op een rijtje!  

Ralph Breaks the InternetBron: Disney

Verder lezen is op eigen risico. Vanaf hier volgen er namelijk  grote spoilers voor Ralph Breaks the Internet. 

In Ralph Breaks the Internet komt geen typische Disney slechterik of verrassingsslechterik voor. De slechterik in de film is de onzekerheid van Ralph zelf. Het verhaal gaat over de vriendschap tussen Vanellope en Ralph. Hij maakt de ene slechte beslissing na de andere om bij Vanellope in de buurt te blijven. De makers hebben lang moeten nadenken over de richting van de film. Toen kwamen ze met het idee om Ralph Vanellope los te laten, maar de vraag was hoe ze dat moesten laten zien. De makers hadden dit idee bijna losgelaten, maar hebben besloten om er toch mee door te gaan in de hoop dat het idee zichzelf zou onthullen. En dat is gebeurd.

In Ralph Breaks the Internet zingt Vanellope een liedje, genaamd ‘A Place Called Slaughter Race’. De inspiratie voor dit liedje waren de liedjes ‘Belle’ en ‘Be Our Guest’ uit Belle en het Beest. De makers wilden een liedje over wat Vanellope echt wilde en daar lieten ze Alan Menken mee aan de slag gaan. Eigenlijk komt het erop neer dat een Disney prinses zingt over Grand Theft Auto.

Bekijk hieronder Vanellope’s liedje ‘A Place Called Slaughter Race’:

Er zijn twee scènes die Ralph Breaks the Internet uiteindelijk niet gehaald hebben: “Bunny and Kitty” en “Pancake Milkshake”. De laatste zat zelfs in de teaser trailer! Wanneer Ralph en Vanellope Spamley ontmoeten, gaan ze naar allemaal verschillende videospelletjes, waaronder Pancake Milkshake, om munten te verzamelen. Toen het tijd werd om de teaser vrij te geven dachten we deze scène doen we erin, want die haalt sowieso de film! Uiteindelijk was het één van de eerste scènes die we er helaas uit hebben moeten knippen. Uiteindelijk paste het niet goed genoeg in het verhaal en hebben de makers besloten om Ralph en Vanellope rechtstreeks naar Slaughter Race te laten gaan.

In Ralph Breaks the Internet verschijnt een klein meisje met de naam Mo. En haar moeders stem wordt ingesproken door Nicole Scherzinger. Zij sprak ook de stem in van Moana’s moeder. Hierdoor vroegen vele fans zich af of Mo misschien wel Moana was. Maar volgens de makers is dat niet zo en is ze gewoon een afstammeling van Moana’s familie.

Ralph Breaks the InternetBron: Disney

Het einde van Ralph Breaks the Internet is redelijk gesloten en laat helaas niet veel ruimte voor een vervolg. Dat komt omdat het verhaal vooral draait om volwassen worden. In Ralph Breaks the Internet wordt Ralph volwassen en Vanellope is op haar weg naar volwassenheid. De makers zijn blij als het hier eindigt en zien het ook als een tweeluik, maar je weet het nooit. Misschien wordt Vanellope wel door een bliksemschicht getroffen en moet ze weer volwassen worden!

Ben jij benieuwd naar Ralph Breaks the Internet?

Bron: Disney, ew.com

Lees ook: Netflix komt met animatieseries gebaseerd op de boeken van Roald Dahl

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen