• Home
  • Nieuws
  • Eindelijk! Dit is de nieuwste 'Captain Marvel' trailer

Eindelijk! Dit is de nieuwste 'Captain Marvel' trailer

Captain Marvel is de allereerste stand-alone film in het Marvel Cinematic Universe met een vrouw in de hoofdrol. En wat voor één?! Ze is misschien wel het allersterkste personage uit de geschiedenis van Marvel en de eerste Captain Marvel trailer is nu eindelijk verschenen. We worden meegesleurd in de wereld van Carol Danvers.

Captain Marvel trailerBron: Marvel, Disney

In de nieuwste film in het Marvel Cinematic Universe, Captain Marvel, gaan we terug in de tijd naar de jaren 90. We volgen het verhaal van Carol Danvers en zien hoe zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.  Terwijl er een galactische oorlog uitbreekt tussen twee buitenaardse rassen (de Krees en de Skrulls), die de aarde bereiken, bevindt Carol Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin dit geweld.

In de Captain Marvel trailer zien we dat Carol Danvers de beruchte Nicky Fury ontmoet. Hem kennen we natuurlijk uit The Avengers films. We komen erachter dan Carol Danvers een Kree is, een nobele krijgersheld, en dat ze vecht tegen de schurken, de Skrulls. Ook worden we meegenomen naar het moment waarop Carol Danvers haar superkrachten krijgt. Er is dus genoeg te zien in de nieuwe Captain Marvel trailer!

Bekijk hieronder de Captain Marvel trailer: 

We moeten nog heel even wachten, want Captain Marvel zal pas vanaf 6 maart 2019 in de bioscopen te zien zijn. Dit is vlak voordat de nieuwste film van The Avengers verschijnt op 24 april 2019. Daarin zal Captain Marvel waarschijnlijk een grote rol spelen!

Wat vind jij van de Captain Marvel trailer?

Bron: Marvel, Disney

Lees ook: Na 3 seizoenen wordt Daredevil gecanceld door Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen