• Home
  • Nieuws
  • Zien! De 'Chilling Adventures of Sabrina' kerstspecial trailer

Zien! De 'Chilling Adventures of Sabrina' kerstspecial trailer

Ben jij er al helemaal klaar voor? Heb je het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina gebingewatched en zit jij nu te wachten op de kerstspecial ‘A Midwinter’s Tale’? 14 december is het eindelijk zover, maar tot dan hebben wij deze Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial trailer voor jullie!

Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial trailerBron: Netflix

Tijdens Kerstmis vieren heksen natuurlijk niet de geboorte van Jezus, maar de zonnewende op 21 december. Dit is het begin van de winter, de kortste dag van het jaar én magie zit dan op zijn hoogtepunt. Ideale omstandigheden voor geesten om tevoorschijn te komen. En wat is dan een beter moment dan tijdens de zonnewende om contact met je overleden moeder te zoeken? Sabrina heeft hetzelfde idee in de Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial.

In de Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial trailer zien we dat de zonnewende niet rustig voorbij gaat aan Sabrina, haar familie en haar vrienden. Er verschijnen gekke kerstmannen, bewegende kerstbomen en geesten op het toneel. Maar wat hadden we anders verwacht van de Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial? Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. Is het al 14 december?

Bekijk hieronder de Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial:

Gelukkig kunnen we na de Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial al snel genieten van het tweede seizoen. Deze zal vanaf 5 april op Netflix te zien zijn. Meer informatie en de trailer van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 vind je hier.

Wat vind jij van de Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial trailer?

Bron: Netflix

Lees ook: The Satanic Temple dreigt een rechtszaak aan te spannen tegen Chilling Adventures of Sabrina 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen