• Home
  • Nieuws
  • Er komt een vervolg op Four weddings and a funeral

Er komt een vervolg op Four weddings and a funeral

Hugh Grant is toch wel de koning van de romantische komedies. We hebben dan ook al vele van zijn films verslonden. Een van zijn grootste klassiekers is misschien wel Four Weddings and a Funeral die alweer in 1994 is uitgebracht. Nu is er bekendgemaakt dat er een vervolg op deze klassieker gaat komen! Al moeten we er wel bij zeggen dat het geen volledige speelfilm zal gaan worden. Net als het vervolg op Love Actually zal het vervolg op Four Weddings and a Funeral een korte film worden speciaal gemaakt voor Red Nose Day.

Het vervolg op Four Weddings and a Funeral die gemaakt gaat worden voor Red Nose Day, zal One Red Nose Day and a Wedding gaan heten. In deze nieuwe korte film zal de cast van Four Weddings and a Funeral voor het eerst in 25 jaar weer met elkaar herenigd worden. Zo komen onder andere Hugh Grant (Charles), Andie MacDowell (Carrie), Rowan Atkinson (Father Gerald) en Kristin Scott Thomas (Fiona) weer terug voor het vervolg. One Red Nose Day and a Wedding zal geschreven worden door Richard Curtis, die ook Four Weddings and a Funeral geschreven heeft en tevens de medeoprichter van Red Nose Day is.

Bron: Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

Four Weddings and a Funeral gaat over Charles. Hij woont samen met zijn zus en is een typische Engelsman die altijd wel naar bruiloften gaat, maar zelf nooit zijn grote liefde kan vinden. Zodra hij in de nabijheid van een mooie vrouw is, weet hij vaak geen zinnig woord uit te brengen. Dan ontmoet hij de Amerkaanse jongedame Carrie op een huwelijksfeest waar hij direct verliefd op wordt, maar al snel blijkt dat ze op het punt staat met iemand anders te trouwen.

Richard Curtis vertelt over One Red Nose Day and a Wedding het volgende: “We zijn een stuk ouder, maar niet wijzer. Het was erg leuk om uit te werken wat er is gebeurd met de karakters uit de eerste film. Ze komen in het vervolg weer samen voor een vijfde bruiloft, waar, zoals gewoonlijk, niet alles gaat zoals gepland.”

One Red Nose Day and Wedding zal op 15 maart 2019 uitgezonden worden tijdens Red Nose Day.

Wat vind jij ervan dat er een vervolg op Four Weddings and a funeral komt?

Bron: Entertainment Weekly, the guardian, huffington post.

Lees ook: Eindelijk staat het vervolg op Love Actually, Red Nose Day, Actually online

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Recensie: De boekwinkel

  • MasterFlirt

  • Recensie: Mall Cop 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen