• Home
  • Nieuws
  • Bijzondere band tussen Channing Tatum en Amanda Bynes na 'She's the Man'

Bijzondere band tussen Channing Tatum en Amanda Bynes na 'She's the Man'

In 2006 waren Channing Tatum en Amanda Bynes samen in de film romantische komedie She’s the Man te zien. Hierdoor hebben zij een hele bijzondere band met elkaar opgebouwd, die zelfs 12 jaar later nog steeds standhoudt. Ze geven om elkaar en dat laat Channing Tatum duidelijk weten. Hij houdt van haar!

Channing Tatum en Amanda BynesBron: Dreamworks

In een interview, dat onlangs is verschenen bij Paper Magazine, is Amanda Bynes erg openhartig over de problemen in haar leven. Ook laat ze weten dat ze voor Channing Tatum gevochten heeft, zodat hij een rol kreeg in She’s the Man. Op dat moment was Channing Tatum nog niet zo heel erg beroemd, maar toch wist Amanda Bynes dat hij de man was voor de rol.

‘Hij had net een Mountain Dew reclame gemaakt, en ik wist het meteen; hij was een ster! Alle meisjes zijn gek op hem. De producers van She’s the Man zagen het alleen niet helemaal zitten, omdat Channing Tatum een stukje ouder was dan de rest van de acteurs. Ik zei dat het helemaal niet erg was en dat ze me moesten vertrouwen,’ aldus Amanda Bynes.

Channing Tatum en Amanda Bynes  Channing Tatum en Amanda Bynes  Channing Tatum en Amanda BynesBron: Dreamworkd

Onlangs heeft Channing Tatum laten weten dat hij wist dat Amanda Bynes voor hem gevochten heeft om hem een rol in She’s the Man te bezorgen. Volgens hem was ze op dat moment gewoon helemaal ‘on fire’. Helaas heeft hij haar nu alweer een tijdje niet gezien, maar hij hoopt dat het alles goed met haar gaat. ‘I love her,’ zijn de letterlijke woorden van Channing Tatum.

Wat vind jij van de bijzondere band tussen Channing Tatum en Amanda Bynes?

Bron: Dreamworks, Paper Magazine, ew.com

Lees ook: Vrouwelijke Jack Sparrow in 'Pirates of the Caribbean' reboot

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • 10 romantische films op Netflix

  • Vijftig tinten Grijs: casting van 5 potentiële acteurs

  • LOL: Laughing Out Loud

  • The Vow

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen