• Home
 • Nieuws
 • Yes! Dit is de eerste 'Avengers: Endgame' trailer

Yes! Dit is de eerste 'Avengers: Endgame' trailer

We hebben er een hele lange tijd op moeten wachten, maar het is nu tijd voor de allereerste trailer van Avengers 4. Ook hebben we eindelijk een titel voor de laatste film van de reeks. De film heet namelijk Avengers: Endgame. Zo te zien spreekt de titel voor zich en zal deze film de laatste strijd zijn van de Avengers. Maar wie hebben de aanval van Thanos overleefd? En wie zullen er mee gaan strijden in de Endgame?

Avengers: Endgame trailer  Avengers: Endgame trailer  Avengers: Endgame trailer  Avengers: Endgame trailer  Avengers: Endgame trailer  Avengers: Endgame trailer  Avengers: Endgame trailer  Avengers: Endgame trailer  Avengers: Endgame trailer  Avengers: Endgame trailerBron: Marvel

Fans hadden al zo een vermoeden dat de laatste film uit de Avengers reeks als titel ‘Avengers: Endgame’ zou krijgen. Er werden hier voldoende hints voor gegeven. Zo liet Doctor Strange in Avengers: Infinity War kort de zin ‘This is the endgame’  vallen en daarnaast hebben de regisseurs verschillende keren op Twitter cryptische tweets verstuurd waarin een A en een E te zien waren!

De Avengers: Endgame trailer geeft nog niet heel erg veel weg over wat er precies in de film gaat gebeuren. Aan het einde van Avengers: Infinity War heeft Thanos de halve wereldbevolking uitgeroeid door de Infinity Stones te gebruiken. Hiertussen zaten ook veel Avengers. Doctor Strange zag één mogelijkheid waarin ze konden winnen, maar hoe die precies in elkaar zit? Dat bleef een vraag. Het antwoord zullen wij hopelijk krijgen in Avengers: Endgame.

Bekijk hieronder de Avengers: Endgame trailer:

Verrassing! Hawkeye zal in ieder geval terugkeren voor de laatste strijd van de Avengers en ook Ant-Man is van de partij. Wij hopen natuurlijk dat de overgebleven Avengers een manier zullen vinden om de actie van Thanos terug te draaien. Of dat ook gaat gebeuren, krijgen wij op 24 april te zien. Dan draait Avengers: Endgame in de Nederlandse bioscopen!

Wat vind jij van de Avengers: Endgame trailer?

Bron: Disney, Marvel

Lees ook: Dit is de nieuwste Captain Marvel trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

 • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

 • Disney krijgt misschien een derde themapark in Parijs!

 • Dit zijn de 7 geplande Marvel films na 'Avengers: Endgame'

 • Chris Evans zat in al deze comic book films! 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen