• Home
  • Nieuws
  • Nieuwe details bekend over Lucifer seizoen 4

Nieuwe details bekend over Lucifer seizoen 4

Het leek er even op dat Lucifer geen vierde seizoen zou krijgen, maar gelukkig wist Netflix dit te voorkomen door de serie over te nemen van FOX. Het verhaal over de duivel die de hel verlaat gaat gelukkig verder en er zijn nu eindelijk nieuwe details bekend over Lucifer seizoen 4.

Lucifer seizoen 4Bron: FOX

Na de zomer is de productie van Lucifer seizoen 4 van start gegaan. De afgelopen maanden is iedereen druk bezig geweest met de opnames. En wij kunnen jullie met een gerust hart vertellen dat de opnames voor het nieuwe seizoen helemaal afgerond zijn. Ze hoeven nu alleen nog maar gemonteerd te worden en dan kunnen we weer genieten van onze favoriete duivel uit de hel.

In Lucifer seizoen 4 zullen we allemaal bekende gezichten terugzien. Tom Ellis is natuurlijk weer te zien zijn als Lucifer, maar ook detective Chloe Decker, Dan Espinoza, Linda Martin, Mazikeen en Amenadiel zullen terugkeren in Lucifer seizoen 4. Tom Ellis liet op Instagram weten dat de opnames van het nieuwe seizoen erop zitten en dat hij niet kan wachten totdat de fans het kunnen zien!

 

Lucifer seizoen 4 zal maar uit 10 afleveringen bestaan. Dit is natuurlijk een stuk minder dan bijvoorbeeld seizoen 3. Dat seizoen bestond uit maar liefst 26 afleveringen! De makers van de serie hebben laten weten dat dit misschien alleen het eerste deel is van Lucifer seizoen 4 en dat er misschien nog een tweede deel aankomt. Maar ze willen zich eerst focussen op deze 10 afleveringen omdat het een sterke eerste helft is met een geweldig verhaal.

Inmiddels zijn ook alle titels bekend van de 10 afleveringen van Lucifer seizoen 4:

1. Everything’s Okay

2. Somebody’s Been Reading Dante’s Inferno

3. O, Ye Of Little Faith, Father

4. All About Eve

5. Expire Erect

6. Orgy Pants To Work

7. Devil is As Devil Does

8. Super Bad Boyfriend

9. Safe Lucifer

10. … King of Hell?

Helaas is het nog niet bekendgemaakt vanaf wanneer we Lucifer seizoen 4 op Netflix kunnen zien! Maar ons kan het niet snel genoeg zijn.

Ben jij benieuwd naar Lucifer seizoen 4?

Bron: Netflix

Lees ook: 'Stranger Things' seizoen 3 teaser trailer onthult titels van alle afleveringen 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen