Nieuwe Disney en Pixar film: Onward

We kunnen nooit genoeg krijgen van Disney films en Disney lijkt dat zelf ook in te zien. Er is namelijk bij Disney Pixar weer een nieuwe film in de maak, genaamd Onward. Niemand minder dan Tom ‘Spiderman’ Holland mocht de cast onthullen van de nieuwe Disneyfilm. Ook maakte hij in zijn Instagramvideo bekend wanneer we Onward in de bioscoop kunnen bewonderen.

Tom Holland laat in zijn Instagramvideo weten dat hij niet zo goed is in het bewaren van geheimen, zo maakte hij eerder al per ongeluk de titel van Spiderman 2 bekend. In zijn Instagramvideo laat hij weten dat hij nu wel mocht vertellen dat hij in Onward zit en hij mocht meteen een deel van de cast bekend maken. Naast Tom Holland zullen Chris Pratt, Octavia Spencer en Julia Louis-Dreyfus te horen zijn in Onward.

Onward zal geregiseerd worden door Dan Scanlon. Hij heeft ook Monster University geregisseerd. Scanlon vertelt dat ze bij Pixar altijd proberen om verhalen te vertellen die deels een persoonlijke waarheid bevatten. Hij zegt dat Onward geïnspireerd is op zijn eigen relatie met zijn broer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My friends at @DisneyPixar have allowed me to make a very exciting announcement... #onward

Een bericht gedeeld door ✌️ (@tomholland2013) op

Onward vertelt het verhaal van twee elven broers. Na de dood van hun vader gaan de jongens op een ontdekkingsreis door een moderne fantasywereld om te zien of er nog magie in de wereld over is. De regisseur vertelt dat de wereld van Onward een mix is tussen het fantastische en het alledaagse. Zo zijn er huizen gemaakt van paddenstoelen, met bovenop het dak een sattelietschotel. Voor de huizen staan minibusjes geparkeerd. In de wereld bestaan er geen mensen, maar er zijn wel eenhoorns.

We moeten nog wel even geduld hebben voor we deze nieuwe Disneyfilm kunnen gaan bewonderen. Disney Pixars Onward zal vanaf 6 maart 2020 in de bioscopen draaien.

Ben ji al benieuwd geworden naar Onward?

Bron: Entertainment weekly, Collider, The Hollywood reporter, Disney.

Lees ook: Yes! Dit is de eerste 'Avengers: Endgame' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen