• Home
  • Nieuws
  • Cassandra Clare's nieuwe Shadowhunters boek 'Chain of Gold' is onderweg

Cassandra Clare's nieuwe Shadowhunters boek 'Chain of Gold' is onderweg

Op 4 december is het derde en laatste deel in de Duistere Machten-serie in het Engels verschenen, Queen of Air and Darkness. Gelukkig is Cassandra Clare nog lang niet klaar met de wereld van de Shadowhunters en is ze alweer bezig met een nieuwe serie! Het gaat om The Last Hours-serie, die zich zal afspelen na De Helse Creaties!

The Last Hours-serie werd al in 2013 door Cassandra Clare aangekondigd, maar al die tijd was er nog niks over bekend. Gelukkig kunnen wij nu de releasedatum en cover van het eerste deel, Chain of Gold, met jullie delen! En we kunnen jullie verklappen dat de cover echt prachtig is:

Chain of GoldBron: Margaret K. McElderry Books

The Last Hours-serie speelt zich vooral af in Londen. Het verhaal gaat verder in 1903 en volgt de kinderen van Tessa en Will, James en Lucie en hun parabatai's Matthew Fairchild en Cordelia Carstairs. Natuurlijk verschijnen er ook bekende personages op het toneel uit De kronieken van Bane, Kronieken van de Academie voor Schaduwjagers en Ghosts of the Shadow Market.

Aan het begin van Chain of Gold heerst er al jaren vrede in de Schaduwwereld. James en Lucie Herondale zijn opgegroeid in een idyllische en rustige wereld vol met liefdevolle familieleden en vrienden. Maar de rust wordt verstoord als de families Blackthorn en Carstairs naar Londen komen. En zij zijn niet de enige die op het toneel verschijnen…

James Herondale verlangt naar liefde en denkt deze te vinden bij de mooie, mysterieuze Grace Blackthorn. Cordelia Carstairs wil ten koste van alles een held worden en haar familie redden van de ondergang. Zij houdt daarom haar gevoelens voor James verborgen. Als een grote ramp de Schaduwwereld bereikt, worden James, Cordelia en hun vrienden in een avontuur gegooid dat grote duistere krachten onthuld. Ze komen erachter welke afschuwelijke prijs ze moeten betalen om helden te zijn en verliefd te worden. 

Chain of Gold van Cassandra Clare zal op 19 november 2019 in het Engels verschijnen. Of de serie ook naar het Nederlands vertaald gaat worden is nog niet bekend, maar wij gaan er wel vanuit natuurlijk.

Koop HIER voordelig de andere series van Cassandra Clare. Bij vier aankopen krijg je nu 20% korting op alles!

Ben jij benieuwd naar The Last Hours-serie van Cassandra Clare?

Bron: PolandBananasBooks, tmisource.com, Margaret K. McElderry Books

Lees ook: Alles over Cassandra Clare's nieuwe serie: The Eldest Curses

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fantasy series

  • Shadowhunters krijgt geen nieuw seizoen

  • The Mortal Instruments-auteur Cassandra Clare is bezig met een nieuwe fantasy-serie!

  • De leukste bovennatuurlijke series op Netflix

  • Chicklit.nl Young Adult boek van het jaar 2018: dit is de top 3

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen