Dit is de eerste Downton Abbey trailer

In 2015 kwam er een einde aan de populaire serie, Downton Abbey. Toch is het niet helemaal afgelopen voor de fans, want binnenkort verschijnt er een Downton Abbey film! Dan kunnen we weer genieten van de geliefde familie Crawley en hun bedienden. De eerste Downton Abbey trailer is nu eindelijk verschenen!

Downton Abbey trailerBron: Carnival

Er gingen al een tijdje geruchten dat er een Downton Abbey film zou komen, maar deze werden pas in juli 2018 bevestigd. Later werd bekend dat een groot gedeelte van de originele cast zal terugkeren in de film, waaronder Maggie Smith. Helaas kunnen we niet meer genieten van Lily James die de rol van Lady Rose MacClare vertolkt. Haar personage is namelijk naar New York vertrokken en zal niet terugkeren in de film.

De Downton Abbey film is een verlenging van het verhaal van de familie Crawley en hun bedienden. Wat ons precies staat te gebeuren is nog niet bekend. In de eerste Downton Abbey trailer zien we het huis van de familie Crawley. Het interieur is redelijk hetzelfde als in de serie. Verder zien we eigenlijk niet zo heel veel, maar de Downton Abbey trailer is toch de moeite waard om te zien!

Bekijk hieronder de Downton Abbey trailer:

Volgens de makers is de Downton Abbey film een mooie mix tussen drama, komedie en romantiek. De familie zal moeten leren omgaan met nieuwe problemen in nieuw omstandigheden! De Downton Abbey film zal vanaf 20 september 2019 in de bioscopen te zien zijn, dus de fans moeten nog heel even geduld hebben.

Wat vind jij van de eerste Downton Abbey trailer?

Bron: ew.com, Carnival, Focus Features

Lees ook: Er komt een vervolg op Four weddings and a funeral

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Boeken top-5: De leukste series!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen