• Home
  • Nieuws
  • Dit zijn de eerste beelden van de live-action Aladdin film

Dit zijn de eerste beelden van de live-action Aladdin film

De laatste tijd hebben al veel bekende Disneyfilms een live-action remake gehad. Denk maar aan Tarzan of Beauty and the Beast. Volgend jaar is Aladdin aan de beurt. Eerder werd er al een korte teaser trailer vrijgegeven door Disney. Nu hebben ze ons getrakteerd op de eerste beelden van de film waarin we Aladdin, Jasmine, Jafar, Genie en natuurlijk Abu zien. De eerste live-action Aladdin beelden zien er al prachtig uit!

Op de eerste foto zien we Aladdin en de Genie tegenover elkaar zitten. Dit is de eerste keer dat we Will Smith als de Genie zien. Wat veel mensen opviel is dat de Genie helemaal niet blauw is zoals in de tekenfilm! Will Smith heeft in een post op Instagram aangegeven dat de Genie zeker wel blauw is in de film. Het zou zomaar kunnen zijn dat hij bijvoorbeeld later transformeert.

Bron: Daniel Smith/Disney/Entertainment weekly

Op de tweede foto zien we Aladdin en Jasmine door de straten van Agrabah lopen. Jasmine is in deze foto undercover, zodat ze op straat niet herkend wordt.

Bron: Daniel Smith/Disney/Entertainment weekly

De derde foto laat ons zien dt Aladdin twee kinderen beschermt op straat. Wat er precies aan de hand is zullen we waarschijnlijk tijdens pas in de film zien!

Bron: Daniel Smith/Disney/Entertainment weekly

In de live-action Aladdin film heeft Jasmine een beste vriendin, namelijk haar dienstmaagd Dalia. Dit karakter bestond niet in de tekenfilm, maar is door Guy Ritchie bedacht voor de live-action Aladdin film.

Bron: Daniel Smith/Disney/Entertainment weekly

Op deze vijfde foto zien we hoe Aladdin en Jasmine door de straten van Agrabah vluchten voor de wachters van het paleis.

Bron: Daniel Smith/Disney/Entertainment weekly

Op de onderstaande foto van Jasmine zien we haar op de trappen van het paleis staan. In de live-action Aladdin film zal Jasmine’s verhaallijn deels gaan over het verkrijgen van macht om haar mensen te beschermen en een leider te worden.

Bron: Daniel Smith/Disney/Entertainment weekly

Op de volgende foto zien we de eerste beelden van Marwan Kenzari als Jafar. Aan de live-action Aladdin zit een Nederlands tintje, want Marwan is namelijk Nederlands! Nadat deze foto was vrijgegeven werd de hashtag #hotjafar even trending. De mensen zijn namelijk helemaal weg van Marwan Kenzari als Jafar!

Bron: Daniel Smith/Disney/Entertainment weekly

En als laatst is er een foto vrijgegeven van Abu, de trouwe sidekick van Aladdin.

Bron: Disney/Entertainment weekly.

De foto’s zijn al veelbelovend en wij zijn nu wel heel nieuwsgierig geworden naar de film! De live-action Aladdin film zal vanaf 24 mei 2019 in de bioscopen te zien zijn!

Wat vind jij van de eerste live-action Aladdin beelden?

Bron: Disney, Entertainment weekly, screenrant.

Lees ook: The Lion King uit 1994 en 2019 met elkaar vergeleken

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Once Upon a Time uitbreiding met Aladdin, Jasmine en Jafar

  • 8 plot holes in Disney films

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • Deze Disney-remix moet je horen!!

  • Er komt nóg een live-action Disneyfilm aan!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen