• Home
  • Nieuws
  • Dit is de eerste Men in Black International trailer

Dit is de eerste Men in Black International trailer

Als je aan Men in Black denkt, dan denk je al snel aan de trilogie met Will Smith en Tommy Lee Jones. Er komt nu een sequel van de Men in Black films genaamd Men in Black International, zonder de twee hoofdrolspelers uit de eerdere films. In de nieuwe film nemen Chris Hemsworth en Tessa Thompson de hoofdrollen over. De eerste Men in Black International trailer is nu vrijgegeven en zit vol humor!

Bron: Sony Pictures Entertainment

In de trailer is te zien hoe Tessa Thompsons karakter genaamd Agent M gerekruteerd wordt door de MIB. Ze leert dat er wel degelijk aliens bestaan en zelfs op aarde leven. Agent M wordt gekoppeld aan Agent H, gespeeld door Chris Hemsworth. Tessa Thomson en Chris Hemsworth zijn geen onbekenden van elkaar. Zo speelden ze al samen in Thor: Ragnarok.  

Naast deze twee hoofdpersonen zien we in de trailer ook Liam Neeson als het hoofd van het Londense MIB en Emma Thompson keert in deze film terug als haar karakter agent O. In de trailer is te zien dat er een nieuwe bedreiging van Aliens is en agent M en agent H worden op de zaak gezet. Een grote verandering in Men in Black International is de setting van de film. De originele trilogie speelde zich af in New York, de nieuwe film speelt zich af in Londen.

Ben je benieuwd geworden naar de trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

We moeten nog eventjes geduld hebben voor we deze nieuwe Men in Black in actie kunnen zien. Men in Black International zal vanaf 20 juni 2019 in de bioscopen draaien.

Wat vind jij van de Men in Black International trailer?

Bron: Entertainment weekly/Sony pictures entertainment

Lees ook: De leukste alienfilms

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 18 x de leukste filmseries

  • Thor 3 staat op de planning!

  • Er is een heleboel nieuws over de nieuwe Thor-film!

  • De trailer van Thor: Ragnarok is er!

  • De nieuwste trailer van Thor: Ragnarok is uit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen