• Home
  • Nieuws
  • Dit is de eerste foto van Shadowhunters laatste seizoen

Dit is de eerste foto van Shadowhunters laatste seizoen

Let op: Er volgen spoilers voor Shadowhunters seizoen 3

Helaas breekt Shadowhunters laatste seizoen bijna aan! Binnenkort moeten we toch echt afscheid gaan nemen van Clary, Jace, Simon, Alec & Izzy. Maar voordat het zover is krijgen we nog de laatste afleveringen van seizoen 3 en een twee uur durende seriefinale te zien! En nu is dan eindelijk de eerste foto van Shadowhunters laatste seizoen verschenen.

Aan het einde van Shadowhunters seizoen 3 was er een grote explosie en daarna waren zowel Clary als Jonathan verdwenen. Gelukkig bevestigden de makers al vrij snel dat beide karakters ook in het tweede deel van Shadowhunters seizoen 3 te zien zijn. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat Jace en Luke dit ook weten. Zij weigeren te geloven dat Clary voorgoed verdwenen is en gaan naar haar op zoek. En dat is wat we zien in de eerste foto van Shadowhunters laatste seizoen.

Shadowhunters laatste seizoenBron: Freeform, ew.com, John Medland

Luke voelt zich toch een beetje Clary’s vader. Hij doet er dan ook alles aan om haar te vinden, maar als ze haar eenmaal gevonden hebben, blijkt Clary te zijn veranderd. Alles wat ze heeft meegemaakt in de tijd dat ze weg was, heeft voor altijd een stempel op haar gedrukt en het zal heel veel moeite kosten om van haar weer de Clary te maken die ze ooit was.

De zoektocht naar Clary is maar één onderdeel van Shadowhunters laatste seizoen. Daarnaast zullen we ook Luke Baines (Under the Silver Lake) te zien krijgen als de ‘echte’ Jonathan en wordt er langzaam toegewerkt naar de twee uur durende seriefinale. Volgens de makers krijgen de fans een mooie afsluiting, maar het is niet permanent. Ze willen dat de wereld van de Shadowhunters door kan leven in de gedachten van de fans!

Shadowhunters laatste seizoen zal vanaf 25 februari op Freeform te zien zijn. De verwachting is dat de aflevringen van het laatste seizoen ook vrij snel in Nederland op Netflix te zien zullen zijn.

Ben jij al benieuwd naar Shadowhunters laatste seizoen?

Bron: Freeform, ew.com

Lees ook: Cassandra Clare's nieuwe Shadowhunters boek 'Chain of Gold' is onderweg

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fantasy series

  • Shadowhunters krijgt geen nieuw seizoen

  • The Mortal Instruments-auteur Cassandra Clare is bezig met een nieuwe fantasy-serie!

  • De leukste bovennatuurlijke series op Netflix

  • Een vervolg op The Mortal Instruments: City of Bones?

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen