• Home
 • Nieuws
 • Is Holmes & Watson de slechtste film ooit?

Is Holmes & Watson de slechtste film ooit?

Verfilmingen van bekende of populaire boeken zijn al jarenlang een trend. Zo zijn ook de boeken over Sherlock Holmes, geschreven door Sir Arthur Conan Doyle erg in trek. Er zijn al verschillende series van gemaakt, zoals Sherlock en Elementary en er zijn verschillende Sherlock Holmes films gemaakt, zoals Sherlock Gnomes. Niet een van die films heeft het zo slecht gedaan als Holmes & Watson. Is dit dan misschien de slechtste film ooit?

Holmes & Watson ging afgelopen kerst in première. Zowel de filmrecensenten, als het publiek waren niet te spreken over de film. Op de website Rotten Tomatoes heeft de film 0% gescoord bij de recensenten (waarbij 0% het laagst en 100% het hoogst is dat een film kan behalen) en een schamele 16% van de ‘gewone’ kijkers. Een 0% score is erg zeldzaam en komt bijna nooit voor. Dit kwam voor het laatst voor bij The Emoji Movie!

Holmes & Watson  Holmes & Watson   Holmes & WatsonBron: Colombia Pictures corporation

In Holmes & Watson spelen Will Farrel en John C. Reilly de hoofdrollen. Dit duo, die eerder al de populaire film Step Brothers hebben gemaakt, hebben met deze film de plank dus volledig misgeslagen. De film is een parody op de bekende detective. In Holmes & Watson krijgen Sherlock Holmes en John Watson de eer om de koningin te ontmoeten. Echter komen ze in moeilijke en gênante situaties terecht. Als blijkt dat over enkele dagen een aanslag gepleegd zal worden op diezelfde koningin, moet het olijke duo haar beschermen tegen ene James Moriarty.

Holmes & Watson heeft in Amerika dus al hele slechte recensies gekregen. In Nederland moet de film nog uitkomen. Ben je, ondanks de slechte recensies, benieuwd geworden naar deze film? Dan kan je hem vanaf 31 december in de bioscoop gaan zien.

Ga jij Holmes & Watson kijken?

Bron: The hollywood reporter, Rotten tomatoes.

Lees ook: Jude Law verklapt iets over het plot van Sherlock Holmes 3

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

 • Dit is wat we weten over de verfilming van De Selectie van Kiera Cass

 • You Again

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen