• Home
 • Nieuws
 • Op deze datum keert Stranger Things seizoen 3 terug op Netflix

Op deze datum keert Stranger Things seizoen 3 terug op Netflix

Stranger Things is misschien wel dé nieuwe hype van de afgelopen twee jaar. Sinds het eerste seizoen in 2016 uitkwam lijkt iedereen deze serie gezien te hebben. Het tweede seizoen kwam op 27 oktober 2017 uit. De fans wachten dus al meer dan een jaar op het derde seizoen! Langzaamaan komt Stranger Things seizoen 3 dan eindelijk in zicht. Netflix heeft nu door middel van een filmpje geheel in de stijl van Stranger Things de releasedatum van het derde seizoen bekendgemaakt!

In de teaser is te zien dat Stranger Things seizoen 3 op 4 juli van dit jaar op Netflix te zien zal zijn! We moeten dus nog een klein halfjaartje geduld hebben voor we terug kunnen keren naar Hawkins en de Upside Down. Het filmpje dat Netflix vrijgegeven heeft, blijft erg mysterieus. We zien het beeld langzaam omkeren tot het op zijn kop staat. Betekent dit dat we weer terugkeren naar het Upside down? En horen we in het filmpje Mike ‘Eleven’ roepen?

Bekijk hieronder het filmpje dat Netflix heeft vrijgegeven om de releasedatum bekend te maken.

Naast de releasedatum heeft Netflix ook een nieuwe poster gereleased voor Stranger Things seizoen 3. Op de poster prijken de woorden: ‘One summer can change everything.’ Dat klinkt veelbelovend! Er is nog niet veel bekend over Stranger Things seizoen 3. Wel heeft Netflix al de titels van de 8 afleveringen van het derde seizoen bekend gemaakt. Die kun je hier terugvinden.

Stranger things seizoen 3    Stranger things seizoen 3    Stranger things seizoen 3    Bron: Netflix

Wij zitten op 4 juli in ieder geval voor de buis om Stranger Things seizoen 3 te bingen!

Gaan jullie Stranger Things seizoen 3 kijken?

Bron: Netflix

Lees ook: Hoogst gewaardeerde series op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • The Handmaid's Tale krijgt derde seizoen

 • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

 • Stranger Things krijgt vier tot vijf seizoenen

 • 10 x de beste Netflix Original series

 • Hele vroege preview van Outlander seizoen 4

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen