• Home
  • Nieuws
  • Koning Arthur in een modern jasje in The Kid Who Would Be King trailer

Koning Arthur in een modern jasje in The Kid Who Would Be King trailer

Af en toe worden sprookjes en legenden in een modern jasje gestoken. Natuurlijk kan Koning Arthur niet achterblijven! We kennen natuurlijk al The Sorcerer’s Apprentice, maar er verschijnt nu een nieuwe versie; The Kid Who Would Be King. De eerste trailer is nu verschenen en het belooft een erg leuke film te worden!

The Kid Who Would Be King trailerBron: 20th Century Fox

The Kid Who Would Be King speelt zich af in het heden en gaat over de jongen Alex. Hij wordt erg gepest op school en het meisje waar hij verliefd op is, vindt hem maar niks. Dit alles verandert als Alex op een bouwplaats het magische zwaard Excalibur vindt. Dit zwaard brengt helaas niet alleen maar leuke dingen, de kwaadaardige tovenares Morgana ontwaakt namelijk ook. Om te voorkomen dat zij de wereld gaat vernietigen, moet Alex zijn krachten bundelen met zijn vrienden en vijanden.

Bekijk hieronder The Kid Who Would Be King trailer:

Zoals je in The Kid Who Would Be King trailer kan zien, spelen er een aantal grote namen in deze film! We zien namelijk Sir Patrick Stewart, onder ander bekend als Star Trek-kapitein Jean- Luc Picard, de rol van de machtige tovenaar Merlijn vertolken. En Rebecca Ferguson, bekend uit Mission Impossible: Fall Out, zal te zien zijn als de gemene tovenares Morgana. We kunnen niet wachten om Alex het tegen haar op te zien nemen!

The Kid Who Would Be King is vanaf 17 april in de bioscopen te zien!

Ben jij benieuwd naar The Kid Who Would Be King?

Bron: 20th Century Fox

Lees ook: Netflix werkt aan een 'The Dark Christal' prequel

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De mini bibliotheek van Hilma

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen