• Home
  • Nieuws
  • Dit is de cast van de Game of Thrones prequel

Dit is de cast van de Game of Thrones prequel

HBO verwent ons de laatste tijd met nieuws rondom Game of Thrones en de Game of Thrones prequel . Eerder deze maand werden er al nieuwe beelden vrijgegeven van het achtste en tevens laatste seizoen van Game of Thrones. Deze week maakte HBO de voltallige cast bekend van de Game of Thrones prequel! Deze prequel zal zich duizenden jaren voor de huidige serie afspelen. We zullen daarom geen oude bekenden terug zien.

Eerder heeft HBO al laten weten dat Naomi Watts één van de hoofdrollen gaat vertolken in de Game of Thrones prequel. Nu zijn er nog meer namen aan de cast toegevoegd én heeft de serie een regisseur gevonden. Regisseuse S.J. Clarkson zal de pilotaflevering gaan regisseren. Eerder regisseerde ze al afleveringen van onder andere Orange is the new black, Dexter en Bates Motel.

Nu is ook de rest van de Game of Thrones prequel cast bekendgemaakt. Het gaat onder andere om Naomi Ackie, Denise Cough en Jamie Campbell Bower. Het is alleen nog niet duidelijk welke rollen zij in de Game of Thrones prequel gaan vertolken. Naomi Ackie is te zien in de film Lady Macbeth en ze gaat een grote rol spelen in de opkomende Star Wars film. Denise Gough speelt een rol in de film Collette. En Jamie Campbell Bower is bekend van Twilight, The Mortal instruments en Harry Potter. Hij liet door middel van een tweet blijken dat hij ontzettend blij is dat hij een rol heeft weten te bemachtigen in de serie.

Verder zijn ook nog Sheila Atim (Twelfth Night, Harlots), Ivanno Jermiah (Humans, Black Mirror), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (How to talk to girls at parties) en Toby Regbo (Reign, Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald) aan de Game of Thrones prequel cast toegevoegd.

Er zijn helaas nog niet zo veel details over de Game of Thrones prequel bekendgemaakt. Wel heeft George R.R. Martin in een interview met Entertainment Weekly al laten weten dat de prequel heel anders zal zijn dan de huidige serie. Hij zegt dat Westeros een heel andere plek is, omdat zowel King’s Landing als de Iron Throne nog niet bestaat. De Targaryens zijn er ook nog niet. In de prequel hebben we dus te maken met een andere en oudere wereld.

De serie heeft kritiek gehad op het feit dat er weinig diversiteit is in de cast van de serie. Met een vrouwelijke regisseur en een meer diverse cast lijkt de Game of Thrones prequel hier een andere weg in te willen slaan.

De opnames zullen binnenkort van start gaan. Wanneer we de serie daadwerkelijk op tv kunnen gaan bewonderen is nog niet bekend gemaakt.

Wat vind jij van de cast van de Game of Thrones prequel?

Bron: Entertainment Weekly, HBO

Lees ook: Dit weten we tot nu toe over de Game of Thrones prequel

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Ontmoet de cast van Once Upon A Time seizoen 7

  • Wat doet de cast van The Hills nu?

  • 10x recasts in series

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen