Dit is waarom The Big Bang Theory stopt

Een tijdje geleden kwam het nieuws naar buiten dat de populaire serie The Big Bang Theory na het twaalfde seizoen zou gaan stoppen. Al snel werd duidelijk dat acteur Jim Parsons, die de rol van Dr. Sheldon Cooper vertolkt, een rol heeft gespeeld in het beëindigen van de serie. In een nieuw interview is nu naar buiten gekomen waarom Jim Parsons heeft besloten te stoppen met The Big Bang Theory.

Bron: CBS

Sheldon Cooper is misschien wel het meest geliefde personage van The Big Bang Theory, en zonder Sheldon kan de serie eigenlijk niet doorgaan. Jim Parsons legt in een interview met Entertainment Weekly uit waarom hij besloten heeft te stoppen: “Eigenlijk is het vrij simpel. Ik had het gevoel dat het tijd was om te stoppen. Ik heb geen negatieve redenen om te stoppen. Maar we doen de serie al twaalf jaar en het voelt alsof de koek nu wel op is. Het voelt als het juiste moment in mijn leven om ermee te stoppen. Ik weet niet wat er nu gaat komen, ik heb geen specifieke projecten waar ik mee bezig ben. Dat is aan de andere kant ook erg spannend. Wat is het volgende hoofdstuk in mijn leven? Wat is het volgende hoofdstuk voor ons allemaal? Het einde van de serie zal erg verdrietig zijn, ondanks dat ik er tevreden mee ben dat de serie stopt. Het blijft moeilijk om gedag te zeggen tegen de mensen met wie je zo lang hebt samengewerkt."

Aan Jim Parsons, Johnny Galecki (Leonard) en Kaley Cuoco (Penny) werd de vraag voorgelegd hoe zij het einde van de serie zouden willen zien. Alle drie antwoordden ze hierop dat ze graag zouden willen zien dat de lift eindelijk gemaakt gaat worden.

Johnny Galecki voegt daar nog aan toe dat het eind van de serie erg emotioneel gaat worden. Tijdens het interview kreeg hij het zelf ook bijna te zwaar en kon hij met moeite zijn tranen bedwingen. Bekijk hieronder het interview (vanaf 1:15):

Wanneer de laatste aflevering precies te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt. Wij vinden het natuurlijk erg jammer dat de serie gaat stoppen, maar gelukkig kunnen we wel nog genieten van de spin-off Young Sheldon!

Wat vind jij ervan dat The Big Bang Theory stopt?

Bron: Entertainment Weekly, CBS

Lees ook: Dit zijn de gecancelde tv-series van 2019

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • 10 x feel good series

  • Dit zijn de meest tragische tv break-ups

  • 15 x de beste sitcoms

  • De eerste beelden van The Big Bang Theory spin-off: Young Sheldon!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen