Dit is de hilarische 'Little' trailer

Binnenkort verschijnt er weer een nieuwe komedie waarin het hoofdpersonage door een wens verandert van leeftijd. Het concept van Little is dus misschien niet heel origineel, denk maar aan de films 13 going on 30, Big of 17 again. In deze film wordt een volwassen vrouw weer een tiener. En wat deze film zo leuk maakt, is natuurlijk de humor en de goede cast.

Little trailerBron: Universal Pictures

In Little volgen we het verhaal van Jordan. Ze is een keiharde girlboss en een echte zakenvrouw. Ze is niet heel erg aardig tegen de mensen om haar heen en dan loopt ze het verkeerde meisje tegen het lijf. Zij wenst dat Jordan haar leeftijd is zodat ze het tegen haar op kan nemen. De volgende ochtend wordt Jordan wakker als tiener. Haar hele leven wordt overhoop gegooid. De man waar ze verliefd op wordt is onbereikbaar door het leeftijdsverschil en de enige waar ze mee kan praten is haar assistente, April.

Bekijk hieronder de Little trailer:

De hoofdrollen in Little zijn weggelegd voor Issa Rae, Regina Hall and Marsai Martin. Regina Hall is te zien als de volwassen Jordan, Marsai Martin als tiener Jordan en Issa Rae is Jordans assistente, April. In de Little trailer is te zien dat ze elkaar perfect aanvullen en mede hierdoor is Little hilarisch! 

Wat ook leuk is om te weten, is dat Marsai Martin de jongste uitvoerend producent ooit is in Hollywood. Ze is namelijk pas 14 jaar oud. Marsai Martin is vooral bekend geworden door haar rol in Black-ish. Haar idee voor Little heeft ze gepitcht bij de uitvoerend producent van die serie, Kenya Barris. En dat heeft uitgepakt, want vanaf 11 april is Little in de Nederlandse bioscopen te zien!

Wat vind jij van de Little trailer?

Bron: Universal Pictures

Lees ook: Dit is de eerste Men in Black International trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Recensie: Little

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen