• Home
  • Nieuws
  • YOU is populair, verslavend en griezelig!

YOU is populair, verslavend en griezelig!

Pas op: Spoilers YOU seizoen 1

De serie YOU is een regelrechte hit. De combinatie tussen Gossip Girl en Pretty Little Liars werkt verslavend. En sinds de verschijning van YOU op Netflix zijn er al veel mensen geobsedeerd door geraakt. Ze hebben het eerste seizoen gebingewatched en wachten inmiddels met smart op het tweede seizoen. YOU heeft alles in zich wat een goede psychologische thriller nodig heeft. Het is spannend, griezelig en zorgt ervoor dat de kijker kippenvel krijgt. Wat wil je nog meer?

YOUBron: Netflix

YOU gaat over de manager van een boekwinkel, Joe Goldberg. Op een dag wandelt Beck zijn boekwinkel binnen en hij wordt op slag verliefd op haar. De onschuldige verliefdheid slaat al snel om naar een obsessie. Voor je het weet wordt Beck 24/7 door Joe gestalkt en vermoordt hij iedereen die in de weg staat tussen hem en Beck. De sterke verhaallijn grijpt de aandacht van de kijker en laat deze niet meer los. Na elke aflevering ben je benieuwd wat Beck te wachten staat in de volgende aflevering!

Er wordt enthousiast gereageerd op YOU. Mensen noemen het de raarste en griezeligste serie die ze ooit gezien hebben en kunnen gewoon niet stoppen met kijken! Sommigen vergelijken YOU zelfs met de populaire serie Dexter. Deze serie gaat over Dexter Morgan. Hij is niet alleen een forensisch expert, maar ook een seriemoordenaar. Hij gebruikt zijn gruwelijke moorddrang om wraak te nemen op criminelen die hun straf hebben weten te ontlopen. 

YOUBron: Netflix

Bij YOU gaat het eigenlijk nog een stapje verder dan bij Dexter. Joe doet er alles aan om Beck van hem te laten houden. Hij volgt haar overal, onderzoekt alle details over haar leven en gaat letterlijk over lijken om haar te krijgen. Alles wat hij doet, praat hij ook nog eens goed voor zichzelf. Hij doet het namelijk om Beck te beschermen. Hierdoor lijkt het bijna alsof het normaal is om iemand te vermoorden die je in de weg staat. Daarnaast zijn de mensen die hij vermoordt niet eens crimineel, ze hebben helemaal niks misdaan. Het enige wat hen een doelwit maakt, is het feit dat Beck van hen houdt. Hoe griezelig is dat wel niet?!

Vind jij YOU de griezeligste serie ooit?

Bron: Netflix, Lifetime, twitter.com, aspari.com 

Lees ook: Alles wat we tot nu toe weten over YOU seizoen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen