• Home
  • Nieuws
  • De 'To all the boys I've loved before' hoofdrolspelers hebben een no-dating pact gemaakt

De 'To all the boys I've loved before' hoofdrolspelers hebben een no-dating pact gemaakt

Eén van de meest populaire young adult verfilming van het afgelopen jaar was de film To all the boys i’ve loved before. Dit kwam mede door de chemie tussen de hoofdrolspelers Lana Condor (Lara Jean) en Noah Centineo (Peter Kavinsky). Maar niet alleen op de set, ook daarbuiten hebben de twee blijkbaar een goede connectie. Zo goed zelfs dat ze een pact hebben moeten maken dat ze niet met elkaar gaan daten! Ze hebben hiervoor grenzen opgesteld – eigenlijk net als hun karakters in de film dus!

Bron: Netflix

Lana Condor vertelde in een interview met Jimmy Fallon in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon dat ze voor het filmen van To all the boys I’ve loved before met Noah Centineo een hot yoga les had gevolgd. Vervolgens waren ze naar zijn appartement gegaan waar ze pizza hadden gegeten. Op dat moment voelde Lana Condor wel wat vonken tussen hen. Vervolgens vertelt ze dat ze zich tot Noah Centineo wendde en zei ‘er gaat niks gebeuren tussen ons’. Ze wilde graag dat de film het goed zou doen en dat ze samen professioneel op de set konden staan. Noah Centineo stemde daarmee in waarna ze een soort contract opstelden – net als in de film – waarin ze de grenzen van hun relatie op hebben gesteld. Lana Condor vervolgt dat ze ontzettend blij is dat ze dat hebben gedaan, want de film bleek een groot succes en er komt zelfs een vervolg!

Jimmy Fallon laat het er in het interview niet zo makkelijk bij zitten en vraagt of de twee acteurs nog steeds een ‘vonk’ hebben. Lana Condor antwoordt dat ze absoluut nog een ‘vonk’ hebben. To all the boys i’ve loved before bestaat uit drie boeken dus als de tweede film het goed doet, komt er misschien nog wel een derde film. ‘Dus na de derde film worden jullie alsnog verliefd op elkaar’ zegt Jimmy Fallon in het interview. Lana Condor lacht dit weg, maar ontkent het niet.

Zie hier het interview van Lana Condor met Jimmy Fallon:

Wij zagen die ‘vonken’ ook wel tussen de twee hoofdrolspelers! We moeten nog even geduld hebben voordat we van To all the boys I’ve loved before 2 kunnen gaan genieten. Deze is wel al bevestigd, maar een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Wat vind jij van het contract dat Lana Condor en Noah Centineo hebben opgesteld?

Bron: The Tonight Show

Lees ook: Romantische Young Adult films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Romantische Young Adult films

  • De leukste romantische Young Adult films op Netflix

  • Netflix heeft de rechten voor de boekverfilming van 'Aan alle jongens van wie ik hield' bemachtigd

  • Gedachten die we hebben als we Young Adult kijken

  • Er komt hoogstwaarschijnlijk een To all the boys I've loved before 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen