• Home
  • Nieuws
  • Ghostbusters III teaser trailer bevestigt sequel

Ghostbusters III teaser trailer bevestigt sequel

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat er een sequel op Ghostbusters I en Ghostbusters II aankomt. Lange tijd was dit nog erg onzeker, maar met de Ghostbusters III teaser trailer die is gereleased, worden de geruchten eindelijk bevestigd. Helaas krijgen we nog niet veel te zien, maar wij zijn allang bij dat er een Ghostbusters sequel onderweg is!

In de Ghostbusters III teaser trailer zijn nog geen beelden te zien van de film zelf, daar moeten we helaas nog even op wachten. Op dit moment wordt er namelijk druk gewerkt aan het script van de Ghostbusters sequel. Wel kunnen we door de Ghostbusters III teaser trailer een beetje van de sfeer proeven. We krijgen namelijk helemaal een jaren 80 gevoel. En daarbij is het ook nog heel mysterieus! 

Bekijk hieronder de Ghostbusters III teaser trailer:

Hoewel we nog geen beelden van Ghostbusters III te zien krijgen, geeft de teaser trailer wel een aantal hints weg. Ten eerste lijkt het erop dat de film zich in het heden zal gaan afspelen. Dat betekent dat de Ecto 1 en de Ghostbusters een tijdje weg zijn geweest of ondergedoken hebben gezeten. Ten tweede ziet het ernaar uit dat iemand bezig is met het testen van apparaten in de schuur en tot slot wordt de iconische bus van de Ghostbusters ook nog onthuld. 

Ghostbusters III is een directe sequel op Ghostbusters I en II en dat betekent dat de Ghostbusters reboot, met alleen maar vrouwen in de hoofdrol, uit 2016 compleet genegeerd zal worden in deze film! Helaas is het nog niet bekend welke acteurs uit de originele cast terug zullen keren in Ghostbusters III of hoe het verhaal zal gaan verlopen! Maar het is in ieder geval zeker dat de film in de zomer van 2020 in de bioscopen te zien is.

Ben jij benieuwd naar Ghostbusters III?

Bron: collider.com, ew.com

Lees ook: The Shining sequel 'Doctor Sleep' is onderweg

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • 18 x de leukste filmseries

  • 9 x de leukste rollen van Melissa McCarthy

  • 25x de beste film franchises

Zoek in artikelen