Drie nieuwe acteurs in Élite seizoen 2

Pas op: Spoilers Élite seizoen 1

Ben jij fan van de Netflix-serie Élite? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De opnames van Élite seizoen 2 zijn al begonnen en Netflix heeft maar liefst 3 nieuwe acteurs aangekondigd, die op het toneel zullen verschijnen in het nieuwe seizoen. Dit belooft natuurlijk weer heel veel nieuwe intriges.

In Élite seizoen 1 draait het allemaal om de elitaire school Las Encinas. Door een hevige aardbeving is een dichtbijgelegen ‘gewone’ school verwoest, waardoor er drie leerlingen worden overgeplaatst naar de meest exclusieve school van Spanje. De drie nieuwe leerlingen worden niet echt vriendelijk ontvangen en gaan een heftige periode tegemoet, zeker als er een meisje vermoord wordt bij een zwembad.

Élite seizoen 2   Élite seizoen 2   Élite seizoen 2   Élite seizoen 2   Élite seizoen 2Bron: Netflix

Inmiddels weten we al wie de gruwelijke moord op Marina op zijn geweten heeft en ook wie er de schuld van krijgt. Wij hopen natuurlijk op gerechtigheid in Élite seizoen 2, maar dat moeten we nog maar afwachten. Het ziet er op dit moment nog niet zo goed uit voor Nano en het lijkt er op dat Polo met de moord op Marina weg gaat komen. Maar kan Christian hiermee leven? Of zal hij de waarheid vertellen. Het is nog even afwachten!

Wel weten we dat in Élite seizoen 2 maar liefst drie nieuwe gezichten op Las Encinas zullen verschijnen. Dit zijn Cayetana G, Valerio M. en Rebeca P. Zij zullen gespeeld worden door Georgina Amorós, Jorge Lopéz en Claudia Salar. Met deze drie nieuwe leerlingen zal er natuurlijk nog veel meer drama ontstaan op Las Encinas. Maar laten we ook hopen dat zij misschien onze Nano kunnen helpen!

Bekijk hieronder de korte teaser die Netflix gereleased heeft:
 

Ook het onheilspellende nummer dat we te horen krijgen, voorspelt natuurlijk niet veel goeds. De komst van deze drie leerlingen gaat hoe dan ook voor opschudding zorgen. Helaas is nog niet bekend wanneer Élite seizoen 2 op Netflix te zien zal zijn.  

Ben jij al benieuwd naar de drie nieuwe acteurs in Élite seizoen 2?

Bron: Netflix

Lees ook: Alles wat we tot nu toe weten over YOU seizoen 2

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen