Riverdale seizoen 4 is bevestigd

Riverdale is één van onze favoriete series van dit moment. Betty, Jughead, Archie en Veronica… Wij zijn na bijna drie seizoenen al erg gehecht geraakt aan deze karakters. Voor alle fans van Riverdale hebben wij nu goed nieuws! The CW, het netwerk waarop Riverdale wordt uitgezonden, heeft bevestigd dat er een vierde seizoen van Riverdale gaat komen!

Riverdale seizoen 4   Riverdale seizoen 4   Riverdale seizoen 4Bron: The CW

We hoeven gelukkig dus nog geen afscheid te nemen van onze favoriete karakters. Naast Riverdale zijn er ook een aantal andere series van The CW vernieuwd met een nieuw seizoen, zoals Dynasty, Legacies en Arrow. Mark Pedowitz, de president van het netwerk The CW heeft in een verklaring gezegd dat Riverdale één van de belangrijkste series voor The CW is en dat ze met het vernieuwen van deze serie en een aantal andere series een sterke fundatie hebben voor het volgende televisieseizoen.

Camilla Mendes, die Veronica speelt in Riverdale, is ook erg blij met het nieuws dat Riverdale seizoen 4 bevestigd is. Op Instagram heeft ze een foto gepost van haar en Lili Reinhart (Betty) waarop ze uitbundig aan het lachen zijn. Onder de foto schrijft ze: ‘Dit is hoe we ons voelen over Riverdale seizoen 4’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOW WE FEEL ABOUT SEASON 4

Een bericht gedeeld door camila mendes (@camimendes) op

Een synopsis en releasedatum van Riverdale seizoen 4 is voor nu nog niet bekendgemaakt. Eerder werd er wel al bekendgemaakt dat er een Riverdale spin-off gaat komen genaamd Katy Keene. Wij zijn in ieder geval erg blij dat Riverdale seizoen 4 officieel bevestigd is!

Kijk jij ook al uit naar Riverdale seizoen 4?

Bron: IMDB, Seventeen, Den of geek.

Lees ook: 10 redenen waarom we uitkijken naar Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

 • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen