• Home
  • Nieuws
  • 40% korting op Jackie van Laren boeken als VIP

40% korting op Jackie van Laren boeken als VIP

Vind jij het ook heerlijk om weg te dromen bij een romantisch boek? Dan ben je vast wel bekend met de Nederlandse schrijfster Jackie van Laren! Ze is onder andere bekend van de Eilandliefde-serie en de Q-serie. Voor de fans van deze schrijfster hebben we goed nieuws! Bij BookSpot krijg je als VIP nu 40% korting op heel veel romans van Jackie van Laren! 

In het eerste deel van de Eilandliefde-serie staat Wende Freriks op een keerpunt in haar leven: ze is gestopt met haar opleiding en is totaal onverwacht gedumpt door haar vriend. In een opwelling boekt ze twee weken vakantie op een waddeneiland, om het einde van haar relatie te verwerken en te bedenken wat ze nou eigenlijk wil met haar leven. In Grote Vis, de enige strandtent op het eiland, raakt ze aan de praat met de eigenaar Axel en zijn beste vriend Vincent. De twee zijn tegenpolen: zo vrolijk en flirterig als surfer Vincent is, zo serieus en ontoegankelijk is Axel. Nu ze er toch is helpt Wende de twee her en der met een klusje, en al snel komt ze er dagelijks, raken ze echt bevriend en lijkt haar oude leven heel ver weg. Behalve oprechte vriendschap voelt Wende ook iets anders voor de stugge Axel, al wil ze daar nog niet te veel over nadenken nu haar nieuw verworven vrijheid net een beetje begint te wennen. Tot haar ex ineens voor haar neus staat en alles op zijn kop zet…

Wat houdt een BookSpot VIP abonnement in?

Met een BookSpot VIP abonnement kan je voor 0,99 cent per maand gebruik maken van veel voordelen. Daarnaast spaar je per maand 7,00 euro boekentegoed. Dit gespaarde boekentegoed kun je gebruiken voor al je aankopen op BookSpot.nl. Als BookSpot VIP kun je gebruik maken van de volgende voordelen:

- Gratis toegang en voorrang bij events

- 20% korting op het VIP-assortiment (nu al ruim 25.170 recente Nederlandstalige boeken)

- Gratis 2x per jaar een gids (t.w.v. 9,-) met de nieuwste boeken

- Exclusief toegang tot Maartjes Boekenvoordeel

- 10% korting op ramsj

- 10% korting op Engelstalige boeken

- 10% korting op films, series, muziek en games

- 10% korting op eBooks en luisterboeken

- Gratis bezorging van alle producten

- 99 dagen recht van retour

Wil je na het lezen van al deze voordelen een BookSpot VIP worden? Dat kan HIER. Ben je al een VIP van BookSpot, dan kun je natuurlijk gewoon al gebruik maken van deze actie! HIER kun je de boeken van Jackie van Laren met 40% korting bestellen.

Lees ook: De hoogstgewaarde chicklits van 2018

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Dit zijn de 6 genomineerden voor de Bookspot Literatuurprijs 2018

  • Recensie: Zin

  • Recensie: Vallen

  • Recensie: Opstaan

  • Recensie: Lief

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen