• Home
 • Nieuws
 • Nieuwste trailers van o.a. Avengers, The Handmaid's Tale en Toy Story 4

Nieuwste trailers van o.a. Avengers, The Handmaid's Tale en Toy Story 4

De aankomende paar maanden verschijnen er weer heel veel leuke nieuwe films in de bioscopen. Van Avengers: Endgame tot Toy Story 4, we hebben genoeg om naar uit te kijken. Ook qua series komen we in 2019 niks tekort. Zo begint dit jaar het derde seizoen van de serie The Handmaid's Tale. Van al deze aankomende films en series zijn weer nieuwe trailers uitgebracht. Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

Veel van de trailers die zijn vrijgegeven duren maar een halve minuut. Over het algemeen bevatten de trailers spectaculaire nieuwe beelden, zoals in Alita: Battle Angel en Captain Marvel. Door deze nieuwe trailers krijgen we meteen zin om de films te gaan kijken! Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe trailers? Bekijk ze dan snel hieronder:

Avengers: Endgame

De strijd tegen Thanos gaat verder nadat hij de helft van de wereldbevolking heeft uitgeroeid.

Captain Marvel

De film volgt Carol Danvers die één van de krachtigste superhelden op aarde blijkt te zijn. Captain Marvel wordt opgeroepen als er een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen (de Kree en de Skrull) naar de aarde komt.

The Handmaid’s Tale seizoen 3

The Handmaid’s Tale speelt zich af in het dystopische Gilead, een totalitaire samenleving die ooit deel uitmaakte van de Verenigde Staten. Gilead lijdt onder milieurampen en een kelderend geboortecijfer. De republiek wordt bestierd door een fundamentalistisch regime dat vrouwen als staatseigendom ziet. Als een van de weinige overgebleven vruchtbare vrouwen is Offred actief als dienstmaagd binnen het huishouden van de Commandant. Offred heeft slechts twee doelen voor ogen: overleven en de dochter vinden die haar is afgenomen.

Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel speelt zich af in de 26e eeuw. Het verhaal gaat over Alita. Ze is een vrouwelijke cyborg die haar geheugen is verloren en voor 'dood' wordt aangetroffen op een vuilnisbelt. De herboren Alita kan zich alleen nog haar uitgebreide martial arts-training herinneren, maar moet ook dienst doen als een krijger die beruchte criminelen uitschakelt.

Toy Story 4

Woody wist altijd wat zijn plek was in de wereld en dat zijn prioriteit was om te zorgen voor 'zijn' kind. Maar wanneer Bonnie een nieuw stuk speelgoed maakt genaamd Forky, leidt dat tot een avontuurlijk roadtrip met nieuwe en oude vrienden die Woody laten zien hoe groot de wereld voor speelgoed kan zijn.

Wonder Park

Wonder Park vertelt het verhaal van een geweldig pretpark, waar de verbeelding van een creatief meisje genaamd June tot leven komt.

Naar welke film kijk jij het meest uit?

Lees ook: Dit is de eerste trailer van de Suits spin-off 'Pearson'

Nieuwste artikelen

 • Schermtijd - Linda van Rijn

 • Monsterjager - Rob Geukens

 • Thin Air - Kellie M. Parker

 • Het piratenmaal - Jonny Duddle

 • Tom Clancy Nul uur - Don Bentley

Gerelateerde artikelen

 • 18x tijdreisfilms

 • Marvel trailers hilarisch gemaakt

 • Dit was de populairste film in het jaar dat je geboren bent

 • Emotionele verwijderde 'Avengers: Endgame' scène te zien op Disney+

 • De top 11 van stripboekfilms met de meeste winst

Zoek in artikelen