Gezocht: filmhuis recensenten

Natuurlijk staat Chicklit.nl vooral bekend om het recenseren van boeken. Maar naast het lezen van boeken kijken wij ook graag naar films. En wij zoeken een Fllmhuis fan die net zo van films houdt als wij. Ben jij een filmrecensent die regelmatig naar het Filmhuis gaat. En wil jij van ons een gratis abonnement ontvangen hiervoor. Meld je dan snel aan!

Wie zoeken wij?

De filmrecensent die wij zoeken houdt van alle soorten films die uitkomen in het Filmhuis. Je hebt genoeg tijd om elke maand naar het Filmhuis te gaan en stuurt ons elke maand makkelijk 4 tot 5 recensies op. 

Daarnaast verwachten wij dat je professionele recensies in correct Nederlands kunt schrijven. Hierin laat jij duidelijk jouw professionele en niet persoonlijke mening horen over verschillende aspecten van de film, zoals bijvoorbeeld het acteerwerk van de acteurs, het verhaal en de originaliteit van de film. Het is belangrijk dat je alle films op een professioneel niveau beoordeelt.

Recensies op BookSpot

Wij verwachten 2 recensies van je. Wij verwachten dat je ook een korte recensie van het boek voor BookSpot schrijft. Deze recensie is korter dan de recensie voor Chicklit.nl (tussen de 200 en 250 woorden). Tevens mag de recensie voor BookSpot niet hetzelfde zijn als de recensie die je schrijft voor Chicklit.nl. Per 10 recensies die je voor BookSpot schrijft, ontvang je een boekenbon ter waarde van 10 euro! 

Wat bieden wij jou?

Als filmrecensent zullen wij jou een Cineville abonnement geven. Deze is in te zetten bij de aangesloten Filmhuizen. Zorg er dus voor dat je in de buurt van 1 van de aangesloten locaties woont.

Ben jij de filmrecensent die wij zoeken? 

Stuur dan zo snel mogelijk het volgende naar ons toe (indien dit niet wordt ingestuurd zullen we je sollicitatie niet in behandeling nemen):

- Drie proefrecensies (moet voldoen aan de voorwaarden hieronder) over drie filmhuis films.

- Je adres, leeftijd en naam.

- Geef het ook op als je voor een andere website of blog schrijft.

- Een motivatie waarom jij onze nieuwe filmrecensent moet worden.

Stuur al deze informatie en proefrecensies naar: info@chicklit.nl t.a.v. 'filmrecensent'.

 

Let bij je recensies op de volgende punten:

- Zorg dat de recensie minimaal 400 woorden bevat en foutloos Nederlands is.

- Schrijf niet vanuit de "ik" vorm, houd je mening algemeen en onderbouw alles. Je bekijkt de film uit een professioneel oogpunt en niet een persoonlijke.

Indien je wordt geselecteerd krijg je een werkwijze te lezen die geaccepteerd moet worden. 

Graag willen we - voordat je je aan een proefrecensie waagt - benadrukken dat Chicklit.nl vrijwillig is, maar niet vrijblijvend. Je stemt door je deelname in met onze Gebruiksregels en daarnaast geldt het volgende:

1. Elke maand recenseer jij de nieuwste releases in het Filmhuis.

2. We kunnen geen vergoeding geven voor je inzet, maar je kan met je abonnement zovaak naar de film als je wenst.

3. Je bent 18 jaar of ouder.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Stuur ons dan nu een mailtje op info@chicklit.nl t.a.v. 'filmrecensent' en wie weet ben jij onze volgende filmrecensent!

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • Gezocht: recensenten

  • Een goede recensie schrijven in 10 stappen

  • Chicklit.nl neemt afscheid…

  • Even voorstellen: Rianne

  • Even voorstellen: Marijke

Zoek in artikelen