• Home
  • Nieuws
  • Dit is de nieuwe live-action 'Aladdin' trailer mét Will Smith als Geest

Dit is de nieuwe live-action 'Aladdin' trailer mét Will Smith als Geest

In de nieuwe trailer die van de live-action film Aladdin is verschenen worden we door Disney getrakteerd op nieuwe, spectaculaire beelden. Zo zien we eindelijk de Nederlandse Marwan Kenzari in zijn rol als Jafar en ook Will Smith komt uit de wonderlamp tevoorschijn als Geest. Genieten dus!

live-action Aladdin trailerBron: Disney

De nieuwe live-action Aladdin trailer duurt helaas niet zo erg lang, maar één minuut. Gelukkig is dat lang genoeg om de fans een voorproefje te geven van wat er gaat komen. Naast Jafar en Geest zien we namelijk ook Prinses Jasmine (Naomi Scott) in de live-action Aladdin trailer en natuurlijk Abu en Rajah. De trailer brengt ons helemaal in de sfeer van ‘Arabian Nights’.

In de nieuwe live-action Aladdin trailer zien we hoe Aladdin, samen met Abu, de grot van wonderen betreedt op zoek naar de wonderlamp en dan zegt Jafar natuurlijk ‘Bring me the lamp. Your life begins now, Aladdin’. We weten allemaal wel waarom Jafar deze lamp wil bemachtigen. Daarna zien we Prinses Jasmine samen met Rajah een trap aflopen en laat Aladdin Geest uit de wonderlamp komen! 

Bekijk hieronder de live-action Aladdin trailer:

De release van Aladdin komt nu echt steeds dichterbij, vanaf 22 mei 2019 is deze live-action film in de Nederlandse bioscopen te zien! Wij kunnen bijna niet meer wachten om Agrabah tot leven te zien komen. 

Wat vind jij van de live-action Aladdin trailer?

Bron: Disney

Lees ook: Achter de schermen bij de live-action Aladdin film

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen