• Home
  • Nieuws
  • Het nieuwste boek van Sophie Kinsella 'Voor wat, hoort wat' verschijnt binnenkort

Het nieuwste boek van Sophie Kinsella 'Voor wat, hoort wat' verschijnt binnenkort

Wanneer wij het woord ‘chicklit’ horen dan denken we onder andere aan de schrijfster Sophie Kinsella. Zij schrijft heerlijke feelgood romans, die meestal ontzettend herkenbaar zijn. Voor alle fans van Sophie Kinsella hebben wij erg leuk nieuws. Binnenkort verschijnt namelijk haar nieuwste boek Voor wat, hoort wat.

Voor wat, hoort wat is op 5 februari in het Engels verschenen onder de titel I Owe You One. Het nieuwste boek van Sophie Kinsella is goed ontvangen door de fans en scoort al ontzettend hoog in het buitenland. Het is dus helemaal niet gek dat de vertaling er al bijna is en dat we in Nederland binnenkort kunnen gaan genieten van het nieuwste boek van Sophie Kinsella! 

Bron: The House of Books

 

Releasedatum Voor wat, hoort wat

Voor wat, hoort wat van Sophie Kinsella is vanaf 1 maart exclusief te beluisteren via Storytel. Dit is 2 weken voordat het boek officieel gereleased wordt op 19 maart. Vanaf dan is het boek ook te bestellen op BookSpot. Het luisterboek zal ingesproken worden door Barbara Sloesen. Zij speelde de hoofdrol in de verfilming van Zwaar verliefd! en is te zien in de serie Soof: Een nieuw begin. Volgens Barbara is Voor wat, hoort wat ‘een grappig, lief, leerrijk en ontroerend verhaal’.

 

Het verhaal in Voor wat, Hoort wat

In Voor wat, hoort wat volgen we het verhaal van Fixie Farr. Zij heeft altijd volgens haar vaders motto geleefd: family first. Wanneer ze in een koffiezaakje voorkomt dat er iets gebeurt met de laptop van een knappe vreemdeling, schrijft laptopeigenaar Sebastian als bedankje een IOU (I Owe You) op een servetje. Als Sebastian vervolgens een baan regelt voor Fixie's jeugdliefde Ryan, zijn de rollen weer omgedraaid en een nieuwe serie IOU's volgt, van kleine gunsten tot levensveranderende momenten. Al snel moet ze kiezen tussen haar familie en het leven dat ze eigenlijk wil. Durft ze eindelijk voor zichzelf te kiezen?

Ben jij groot fan van Sophie Kinsella en wil je Voor wat, hoort wat  hoe dan ook in je bezit hebben? Reserveer dan nu jouw exemplaar voordelig op BookSpot.nl.

Ben jij benieuwd naar het nieuwste boek van Sophie Kinsella Voor wat, hoort wat?

Lees ook: De hoogstgewaarde chicklits van 2018

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Chicklit top-5: juni

  • Young Adult top-5: juli

  • Speciaal voor Valentijnsdag: Valentijn Blues

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen