• Home
  • Nieuws
  • Warner Bros. komt met een eigen streamingdienst

Warner Bros. komt met een eigen streamingdienst

Netflix krijgt het de komende tijd heel erg zwaar. Niet alleen Disney komt met een eigen streamingdienst, genaamd Disney+, maar ook WarnerMedia is daar nu mee bezig. De streamingdienst van WarnerMedia is al in de maak en langzaamaan wordt er steeds meer bekend. Alles wat we tot nu toe weten over deze streamingdienst, zetten wij in dit artikel op een rijtje!

Op de streamingdienst van WarnerMedia zullen films en series van Warner Bros., New Line Media, HBO, The CW, TNT, TBS, Looney Tunes, Adult Swim, Cartoon Network en Hanna Barbara te zien zijn. Dat betekent dat alle series en films die tot één van deze bedrijven behoren, in de toekomst van Netflix en Videoland verwijderd kunnen worden. Dit zal zeker niet van de één op de andere dag gebeuren en WarnerMedia is ook niet van plan om per definitie al hun content voor zichzelf te houden.

Warner Bros. streamingdienstBron: Warner Bros.

 

Films en series op de Warner Bros. streamingdienst

Het aanbod van de Warner Bros. streamingdienst zou best wel groot kunnen worden. Onder andere de series Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina, The Flash, Arrow, Gossip Girl, Gilmore Girls, The 100 en Friends zijn geproduceerd door The CW of Warner Bros. en het zou zomaar kunnen dat ze deze series naar hun eigen streamingdienst willen halen. Ook films zoals Batman, Wonder Woman, Aquaman, A Star is Born, Harry Potter en Fantastic Beasts zouden straks exclusief te zien kunnen zijn op de Warner Bros. streamingdienst.

Warner Bros. streamingdienstBron: Warner Bros.

 

Beschikbare abonnementen op de Warner Bros. streamingdienst

WarnerMedia zal drie verschillende abonnementen aanbieden op de Warner Bros. streamingdienst. Met het eerste abonnement 'entry-level' kan je alleen films kijken. Het tweede abonnement is ‘premium’ en zal bestaan uit blockbuster films (zoals bijvoorbeeld Harry Potter) en andere programma’s. Bij het derde abonnement zullen de eerste twee abonnementen met elkaar gecombineerd worden en wordt er nog extra content uit de uitgebreide bibliotheek van WarnerMedia toegevoegd. Het is nog niet duidelijk hoeveel de verschillende abonnementen op de Warner Bros. streamingdienst gaan kosten.

Warner Bros. streamingdienst Bron: The CW (Riverdale)

 

Release van de Warner Bros. streamingdienst

WarnerMedia is van plan om aan het eind van 2019 een betáversie van hun eigen online streamingdienst in Amerika te lanceren. In 2020 moet de Warner Bros. streamingdienst compleet zijn en worden aangevuld met nieuwe, unieke content (zoals de animatieserie over de Gremlins). Het is helaas nog niet bekend wanneer wij in Nederland gebruik kunnen gaan maken van deze streamingdienst. Gelukkig kunnen we tot die tijd nog gebruik maken van Netflix en Videoland.

Wat vind jij ervan dat er ook een Warner Bros. streamingdienst komt?

Bron: WarnerMedia, forbes.com, cnn.com, variety.com

Lees ook: 5 dingen die je nog niet wist over Harry Potter en de Steen der Wijzen

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

Zoek in artikelen