Er komt een Edge of Tomorrow 2

In 2014 kwam de film Edge of Tomorrow met Tom Cruise en Emily Blunt uit. In deze spannende sciencefiction-actiefilm speelde Cruise een onervaren militair die wordt gedwongen om aan het front tegen de aliens te vechten. Echter blijkt hij vast te zitten in een soort tijdloop, want telkens wanneer het karakter van Cruise doodgaat wordt hij wakker op de vorige dag en beleeft hij alles opnieuw!

Bron: Warner Bros

 

Live Die Repeat and Repeat

De eerste film, die gebaseerd is op het boek All you need is kill van Hiroshi Sakurazaka, kreeg goede recensies en was een groot succes in de bioscopen. Het is dus niet gek dat er een Edge of Tomorrow 2 in de maak is!

Tom Cruise en Emily Blunt zullen hoogstwaarschijnlijk terugkeren voor de sequel, op de voorwaarde dat ze het script goed vinden. Matthew Robinson, die onder andere heeft meegewerkt aan The Invention of Lying, zal het script voor Edge of Tomorrow 2 schrijven. Warner Bros. zal de film gaan produceren. De titel voor Edge of Tomorrow 2 is ook al bekendgemaakt, deze zal namelijk Live Die Repeat and Repeat gaan heten.

Aangezien het script nog geschreven moet gaan worden is er nog geen officiële synopsis vrijgegeven. Ook is er nog geen releasedatum voor de film bekendgemaakt. Wij vinden het in ieder geval erg leuk dat er een Edge of Tomorrow 2 in de maak is!

Wat vind jij ervan dat er een Edge of Tomorrow 2 komt?

Bron: Entertainment weekly, Deadline, Variety

Lees ook: Warner Bros. komt met een eigen streamingdienst

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Filmtip: The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

  • Your Sister's Sister (DVD)

  • Filmtip: Brasserie Valentijn is dé romantische film voor Valentijnsdag

  • De eerste trailer van The Huntsman Winter's War

  • Blind geloof

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen